Μαρία Κίτσου, Άγριες Μέλισσες: Ποιος ο σύντροφος της, Μίνως Μάτσας. Βιογραφικό [φωτο]

Ποια είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες μέλισσες, Μαρία Κίτσου και ο σύντροφός της Μίνως Μάτσας;

Η Μαρία Κίτσου κατάφερε να «κλέψει» τις καρδιές των τηλεθεατών και να τους καθηλώσει με την ερμηνεία της στη σειρά Αγριες Μέλισσες.

Μαρία Κίτσου Βιογραφικό

Η Μαρία Κίτσου έχει τιμηθεί με το βραβείο Μελίνα Μερκούρη το 2012.

Σήμερα γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία μέσα από τις Αγριες Μέλισσες που σαρώνουν στην τηλεθέαση και αποθεώνονται από τους τηλεθεατές τόσο για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών, όσο και για τη σκηνοθεσία και τη φωτογραφία.

Η Μαρία Κίτσου έγινε ευρέως γνωστή ως «Μαρία Πολυδούρη» στη σειρά «Καρυωτάκης» και κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

Φωτογραφίες της Μαρίας Κίτσου με τον Μίνω Μάτσα

Η Μαρία Κίτσου εδώ και περίπου έναν χρόνο είναι ζευγάρι με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, Μίνω Μάτσα, χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους.

Η Μαρία Κίτσου, μάλιστα, είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στην Real για τη σχέση της.

«Ναι, ο Μίνως με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Ευτυχώ στο πλάι του. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή κι ευγνώμων γι’ αυτό που ζούμε».

Μαρία Κίτσου, Μίνως Μάτσας

Σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ της Real Life, το ειδύλλιό τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ο ηλίθιος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, έργο στο οποίο ο Μίνως Μάτσας είχε τη μουσική επιμέλεια, ενώ η Μαρία Κίτσου είχε τον ρόλο της Ναστάζια Φιλίποβνα. Κατά τη διάρκεια των προβών, οι δυο τους έρχονταν όλο και πιο κοντά.

Η σχέση τους φέρεται να άλλαξε σελίδα κατά τη διάρκεια του έργου «Οιδίπους: Ο μύθος της ιστορίας του κόσμου όπως τον είπαν οι Έλληνες».

Μαρία Κίτσου-Μίνως Μάτσας-Μαργαρίτα Μάτσα

Διαβάστε ποιος είναι ο κούκλος Αντρέας Κωνσταντίνου που πρωταγωνίστησε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Άγριες μέλισσες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.