Χάρης Κουμπούλης: Ποιος ο νεκρός γιατρός στα Μέγαρα. Παραδόθηκε ο κουνιάδος, σε σοκ σύζυγος, παιδιά

Ποιος είναι ο γιατρός Χάρης Κουμπούλης που έπεσε νεκρός από τον κουνιάδο του στα Μεγαρα;

Η τραγωδία στα Μέγαρα είναι μεγάλη. Ο νεκρός είναι ο Χάρης Κουμπούλης και η σύζυγος του Μαρία Μπράβου παλεύει και είναι σε σοκ.

Ο Χάρης Κουμπούλης είναι γιατρός με καταγωγή απο τα Ιωάννινα.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο άτυχος γιατρός Χάρης Κουμπούλης. Το θύμα της άναδρης επίθεσης απο τον κουνιάδο τους.

Η αδερφή του θύματος είχε χωρίσει το καλοκαίρι απο τον δράστη και διέμενε στα Μέγαρα.

Ο δράστης, σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα, ήταν πρώην άντρας της αδερφής του 48χρονου θύματος. Θεωρούσε ότι ο 48χρονος ήταν υπαίτιος για τον χωρισμό του και, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Ο Χάρης Κουμπούλης ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Οι τελευταίες πληροφορίες προσδίσουν ακόμα πιο δραματικές διαστάσεις στο φονικό, καθώς το έγκλημα τελέστηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του 48χρονου και της 43χρονης.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο, η 43χρονη Μαρία ξύπνησε στο νοσοκομείο, αναζητώντας τον άντρα της. «Μπήκε μπροστά να με προστατέψει για να μην πεθάνω» φώναζε.

Την ίδια ώρα, τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και ήδη τα παρακολουθεί ψυχολόγος.

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στα Μέγαρα.

Είναι ο κουνιάδος του ζευγαριού… και αυτός που σκότωσε τον γιατρό Χάρη Κουμπούλη και τραυμάτισε πολύ σοβαρά την γυναίκα του Μαρία η οποία υποβλήθηκε σε μικροχειρουργική επέμβαση στο Θριάσειο Νοσοκομείο

Ο δράστης, που είναι σωφρονιστικός υπάλληλος, πήγε μαζί με το δικηγόρο του στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής όπου και τέθηκε στη διάθεση των αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι ο σωφρονιστικός υπάλληλος πήγε το βράδυ της Πέμπτης σε σπίτι στη συμβολή των οδών Μελετίου Λουκά και Μυκηνών όπου πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του, ενώ τραυμάτισε σοβαρά την 43χρονη γυναίκα του.

Το θύμα Χάρης Κουμπούλης ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το έγκλημα τελέστηκε μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών του 48χρονου και της 43χρονης.

Το ζευγάρι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 48χρονου, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Τους πυροβόλησε στα γεννητικά όργανα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο δράστης έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τα θύματα στα γεννητικά όργανα. Το κίνητρο για την ανθρωποκτονία σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είναι το γεγονός, ότι ο φερόμενος ως δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με την γυναίκα του, επίσης γιατρό στο επάγγελμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.