Δολοφονία Μέγαρα: Ποια η Μαρία Μπράβου που παλεύει στο Θριάσιο. Πώς έσωσε τον γιο

Ποια η Μαρία Μπράβου, η γυναίκα που χαροπαλεύει στο Θριασιο και είδε τον άντρα της να πέφτει νεκρός από τον κουνιάδο του στα Μέγαρα; Πώς έσωσε τον γιο της;

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από την οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα, ενώ σε σοκ είναι οι συνάδελφοι του Χάρη Κουμπούλη που έπεσε νεκρός από τον κουνιάδο του.

Η Μαρία Μπράβου παλεύει στο Θριάσιο με τις πιθανότητες για να σωθεί να είναι λιγοστές. Ευχόμαστε να το ξεπεράσει.

Ο νεκρός σύζυγος της είναι γνωστός γιατρός στο Θριάσιο νοσοκομείο, πατέρας δυο παιδιών που πρόσφατα είχε έλθει στην Αθήνα απο ταξίδι του στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστης είναι κουνιάδος του νεκρού, πρώην σύζυγος της αδερφής του νεκρού γιατρού και συζύγου της Μαρίας. Πρόκειται για Σωφρονιστικό υπάλληλο.

Ανθρωποκυνηγητό απο την αστυνομία, ο δράστης αναζητείται.

Οι πληροφορίες απο το νοσοκομείο όπου χειρουργείται η Μαρία Μπράβου, αλλά και απο το περιβάλλον του ζευγαριού κάνουν λόγο για κρίσιμη κατάσταση.

Δράστης είναι ο κουνιάδος του ζευγαριού, σωφρονιστικός υπάλληλος και πρώην άντρας της αδερφής του άτυχου γιατρού.

Ο γιατρός την «πλήρωσε» επειδή στήριξε την επιλογήτης αδερφής του να τον χωρίσει. Πυροβόλησε τέσσερις φορές απο κοντινή απόσταση «γαζώνοντας» το ζευγάρι.

Ο κουνιάδος του ζευγαριού και δολοφόνος μπήκε στο σπίτι για να σκοτώσει. Να ξεκληρίσει την οικογένεια του γιατρού.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κουνιαδος προσπάθησε να σκοτώσει τον γιό του ζευγαριού, αλλά αυτός την γλίτωσε καθώς η μητέρα του πρόλαβε και τον έκλεισε στο μπάνιο του σπιτιού τους.

Διαβάστε πως ακριβώς ο κουνιάδος σκότωσε τον γιατρό και πυροβόλησε τη Μαρία Μπράβου στα Μέγαρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.