Κατέρρευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι τελευταίες στιγμές του Θάνου στο νοσοκομείο. «Ούρλιαζε και…»

Πώς αντέδρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν έμαθε ότι πέθανε ο αδερφός του Θάνος;

Βρίσκονταν όλοι κοντά στο Θάνο Μικρούτσικο.

Η σύζυγος, η κόρη του, ο αδελφός του Ανδρέας Μικρούτσικος, ο ανιψιός του. Άλλωστε και ο ίδιος, με περίσσευμα ψυχής, μοιραζόταν την άγρια μάχη του με τον καρκίνο μέσα από τα social media ακόμη και τις πιο δύσκολες στιγμές.

Έπαιρνε δύναμη από την αγάπη και τη θετική ενέργεια του κόσμου.

Μόλις λίγες μέρες πριν, ο Θάνος Μικρούτσικος είχε κάνει γνωστό ότι νοσηλευόταν επί πολλές εβδομάδες με υψηλό πυρετό ενώ με αφορμή τις γιορτές, κάλεσε τον κόσμο αντί για άλλου δώρου να δώσει αίμα, γνωστοποιώντας παράλληλα πως και ο ίδιος το χρειάζεται γιατί έκανε μεταγγίσεις.

Τι συνέβη ωστόσο χθές; Οι σκηνές μέσα στο νοσοκομείο θύμιζαν αρχαία τραγωδία…

Όλο αυτό το διάστημα, ο αδελφός του Ανδρέας Μικρούτσικος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του, όπως και η υπόλοιπη οικογένεια.

Ωστόσο, παρότι μέσα του είχε το φόβο και προσπαθούσε να είναι προετοιμασμένος για το χειρότερο, μόλις αντίκρισε το γιατρό και πριν καν εκείνος του μιλήσει, κατάλαβε… Το ξέσπασμά του, όπως μάθαμε, ήταν ανατριχιαστικό. Ούρλιαξε φωνάζοντας το όνομα του αδελφού του και κατέρρευσε…

Όλα έγιναν απότομα. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν… αλλά δυστυχώς η καρδιά του Θάνου δεν άντεξε άλλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.