Μπράιαντ: Δείτε την τελευταία του φωτογραφία λίγο πριν ανέβει στο ελικόπτερο [φωτο]

Δείτε την τελευταία φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ

Ένας 13χρονος φαίνεται πως τράβηξε με το κινητό του την τελευταία φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ, πριν σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου την περασμένη Κυριακή (26.01.2020).

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονης κόρης του και 7 ακόμα ατόμων -σε συντριβή ελικοπτέρου- εξακολουθεί να συγκλονίζει την υφήλιο. Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNN, βρέθηκε η -πιθανότατα- τελευταία φωτογραφία που δείχνει εν ζωή τον θρύλο του ΝΒΑ.

Ο Μπράντι Σμίγκιελ τράβηξε μια… θολή selfie με το κινητό του, στην προσπάθεια του να φωτογραφηθεί μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ -το περασμένο Σάββατο- στο Mamba Sports Academy.

Ο 13χρονος θα έπαιζε σε αγώνα της ακαδημίας του αδικοχαμένου θρύλου του ΝΒΑ και ζήτησε από την μητέρα του να πάνε να δουν τον Κόμπι πριν τον αγώνα του.

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρισκόταν εκείνη την ημέρα στην ακαδημία του, για να δει την κόρη του, Τζιάνα. Οι Lady Mambas ηττήθηκαν και ο θρύλος του ΝΒΑ δεν είχε όρεξη για φωτογραφίες. Παρόλα αυτά, ο νεαρός προσπάθησε να τραβήξει μια φωτογραφία με τον θρύλο του ΝΒΑ μέσα στο πλάνο.

Η μητέρα του παιδιού υποστήριξε σε ποστάρισμα της πως ο Κόμπι Μπράιαντ είπε στον γιο της: “θα βγάλουμε μια καλύτερη φωτογραφία αύριο”. Την επόμενη ημέρα όμως, ο “black mamba σκόρπισε τη θλίψη στο χώρο του αθλητισμού…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.