Τράπεζα Πειραιώς σάλος: Άρχισε να χρεώνει τάλιρα στους λογαριασμούς για winbank internet banking

Ποια η αλήθεια για την απαράδεκτη χρέωση που είδαν πολλοί καταθέτες της Τράπεζας Πειραιως την Πρωτοχρονιά 2020;

Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι η τράπεζα Πειραιώς άρχισε τις χρεώσεις τάλιρων σε λογαριασμούς για χρήση του winbank web banking.

Όπως αναφέρεται σε εκτενές θέμα που έχει δημιουργηθεί στο insomnia από άτομα που συνομίλησαν με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πρόκειται περί λάθους και θα γίνει αντιλογισμός.

Απλά το αναφέρουμε σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι συμβαίνει.

Update: Μιλήσαμε με την τράπεζα Πειραιως: Η χρεώση θα. …… επιστραφεί

Δείτε το πρωτο ποστ για το τέλος εγγραφής στο Winbank της Τράπεζας Πειραιώς:

«Καλή χρονιά σε όλους! Ρε παιδιά χρεώθηκε κάνεις άλλος 5€ για “ΠΑΓΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ WINBANK” στην Πειραιώς? Αυτό δεν ήταν μόνο στην αρχική εγγραφή? Έχει γίνει ετήσιο?»

Ακολούθησαν και άλλες απαντήσεις που επιβεβαίωναν το φαινόμενο:

«Καλημέρα καλή χρονιά! Και εμένα μόλις μου ήρθε ειδοποίηση με email για χρέωση προμήθειας 5€. Σαν αιτιολογία στην κίνηση αναφέρει απλά προμήθεια. Παραξενευτηκα γιατί η χρεωστική λήγει το 2023. Δηλαδή είναι σαν ετήσια συνδρομή για το ebanking;»

«Επιβεβαιώνω και εγώ. Είναι για ξύλο. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!»

«Και εγω χρεώθηκα και στους δυο λογαριασμούς (και οι δυο ταμιευτηρίου). Και έχουν και ημερομηνία συναλλαγής 2/1.»

«Εγώ εδώ και 20 λεπτά προσπαθώ να βγάλω γραμμή στην Πειραιώς (και δεν τα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής). Πάντως στον τελευταίο τιμοκατάλογο (16/12/2019) της τράπεζας δεν αναφέρει αυτήν την χρέωση ως ετήσια αλλά ως εφάπαξ, οπότε έχω την ελπίδα ότι είναι κάποιο λάθος.»

«Έβγαλα μετά από 30 λεπτά γραμμή στην τράπεζα, μου είπαν ότι πρόκειται για bug, έγινε σε πάρα πολλούς, προσπαθούν να το διορθώσουν, μου ζήτησε να κάνω υπομονή, λόγω εορτών θα καθυστερήσουν κτλ. Την ρώτησα μήπως άλλαξε κάτι στον τιμοκατάλογο υπηρεσιών και μου είπε ότι δεν άλλαξε κάτι.»

«Καλημέρα και καλή χρονιά! Δεν είναι καθόλου bug απλά θέλουν να καλύψουν τη μαλακία τους μέχρι να το βγάλουν επίσημα, γιατί υπάρχει στον επίσημο κατάλογο προμηθειών τους, στη σελίδα 38, στην παράγραφο 25.7, με επεξήγηση. Κλέβουνε που κλέβουνε, τουλάχιστον να ενημερώσουν πρώτα για να είναι επίσημο.»

«Απαράδεκτο bug… Μιλάμε για πραγματικά κακό timing… Τουλάχιστον ελπίζω να το διορθώσουν μόνοι τους και να μη μας βάζουν να κυνηγάμε 5ευρα που μας πήραν από δικό τους λάθος…»

Δείτε τον τιμοκατάλογο της Τράπεζας Πειραιώς και διαπιστώσετε μόνοι σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.