Eurovision 2020 Ελλάδα: Αυτό είναι το Superg!rl της Στεφανίας Λυμπεράκη. Φαβορί αμέσως [vid]

Ακούστε το τραγούδι της Ελλάδας Supergirl στη Eurovision 2020 με τη Στεφανία Λυμπεράκη.

Γνωστό έγινε το τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision 2020 που θα ερμηνεύσει η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου, λίγους μήνες πριν το μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού, παρουσιάστηκε το τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision 2020 το οποίο λέγεται Superg!rl και ερμηνεύει η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο pop τραγούδι με έθνικ στοιχεία. Το video clip του τραγουδιού γυρίστηκε στη Μαρίνα του Φλοίσβου σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Καρύδα.

Ο συνθέτης και παραγωγός Δημήτρης Κοντόπουλος δήλωσε πως “η Στεφανία έχει μια πολύ δυνατή φωνή και πολύ ωραία χροιά”, ενώ συνέχισε λέγοντας πως ήταν πολύ δύσκολο να βρουν ένα τραγούδι που να ταιριάζει τόσο στην ηλικία όσο και στην προσωπικότητα της.

Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι για το διαγωνισμό της Eurovision με τους Arcade, μια πολύ ταλαντούχα ομάδα από συνθέτες και παραγωγούς, ενώ είναι πάντα τιμή μου να συνεργάζομαι με τη Sharon Vaughn, μια εξαιρετική στιχουργό

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας, μίλησε για το video clip και τόνισε πως δημιούργησαν “μια ιστορία με σουρεαλιστικά στοιχεία. Ακολουθούμε μια νεαρή κοπέλα που βρίσκει τη δύναμη να αγκαλιάσει την ιδιαιτερότητα της σε μια κοινωνία που τη βλέπει σαν κάτι ξένο”, ενώ ανέφερε πως η συνεργασία ήταν άψογη.

Πρόκειται για ένα ταξίδι εξερεύνησης της δύναμης εντός της. Το βίντεο έρχεται να συμπληρώσει το τραγούδι, το οποίο είναι δυναμικό και φρέσκο. Όλη η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες, που ο καθένας στον τομέα του έδωσε το 100% για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Επίσης, είχαμε μια άψογη συνεργασία με τη Στεφανία, η οποία μας εξέπληξε με την εργατικότητα και τις υποκριτικές της ικανότητες.

Δες το video clip του τραγουδιού Supergirl της Στεφανίας για την Ελλάδα στη Eurovision 2020:

Να θυμίσουμε πως η Eurovision φέτος θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά τη νίκη της χώρας στο διαγωνισμό του 2019 στο Τελ Αβίβ. Οι δύο ημιτελικοί θα λάβουν χώρα στις 12 και 14 Μαΐου και ο τελικός στις 16 Μαΐου 2020.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου θα περιγράψουν φέτος το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η ίδια η Στεφανία φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με την παρουσία της στον διαγωνισμό τραγουδιού, όπως φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

Στεφανία Λυμπερακάκη βιογραφικό

Η νεαρή τραγουδίστρια Στεφανία Λυμπερακάκη γεννήθηκε το 2002 στην Ολλανδία, αλλά είναι ελληνικής καταγωγής.

Η Eurovision δεν της είναι εντελώς άγνωστη, αφού έχει συμμετέχει στη Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση.

Οι περισσότεροι στην Ελλάδα την έχουμε γνωρίσει από την απονομή των βραβείων MAD VMA 2019, όταν η ίδια συνεργάστηκε με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa στη διασκευή του γνωστού τραγουδιού “Con Calma”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.