Κορονοϊός Ελλάδα: Ακόμη 4 νεκροί σε λίγες ώρες, 67 στο σύνολο. Ηλικίες, περιοχές, δεδομένα

Από που και πόσο χρονών είναι οι νέοι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα;

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η θλιβερή λίστα… Στους 67 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών του φονικού κορονοϊού στην Ελλάδα.

Όπως έγινε γνωστό, ακόμη 4 συμπολίτες μας έχασαν την μάχη με τον φονικό ιό και κατέληξαν μέσα σε λίγες ώρες. Δυστυχώς, μέχρι το πρωί του Σαββάτου οι νεκροί στην Ελλάδα ανέρχονται σε 67.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα 84χρονο άντρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μια γυναίκα ηλικίας 91 ετών, από το νοσοκομείο «Αττικόν», και έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ της Παρασκευής, έγινε γνωστό ότι τέσσερις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, λίγες ώρες μετά από τις επίσημες ανακοινώσεις του λοιμωξιολόγου και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό Σωτήρη Τσιόδρα,

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα ήταν ένας άνδρας στο νοσοκομείο Αττικόν και δύο γυναίκες ηλικίας 85 και 89 ετών, στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα.

Επιπλέον, σύμφωνα με το tempo24news, κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής (03/04) σε νοσοκομείο της Πάτρας ένας 41χρονος άνδρας που έπασχε από βαρύ υποκείμενο νόσημα και είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Νοσηλευόταν για τέσσερις ημέρες σε δωμάτιο αρνητικής πίεσης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.