34χρονη Ιωάννα: Ο πρώην, η στενή συγγενής και η εταιρεία χημικών

Ποιες οι νέες πληροφορίες για την 34χρονη Ιωάννα;

Σας παραθέτουμε το άρθρο από το nassosblog.gr:

Είναι πολλές οι πληροφορίες που έχω συλλέξει από το ρεπορτάζ. Και είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Για να προχωρήσει όμως κι άλλο η έρευνα της αστυνομίας θα πρέπει η 34χρονη Ιωάννα να μιλήσει για το παρελθόν της. Να τα πει όλα. Δυο είναι οι περιπτώσεις ωστόσο που έχουν κινήσει το ενδιαφέρον των αρχών.

Η μια αφορά σε πρόσωπο που είναι μέλος της οικογένειά της. Μια γυναίκα που έχει χρεώσει στην Ιωάννα το τέλος του γάμου της.

Αυτή η ιστορία δεν είναι μια απλή ιστορία. Πρόκειται για έναν έρωτα που ανάβει και σβήνει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά σε έναν άλλον άντρα με τον οποίο είχε σχέση η 34χρονη Ιωάννα… και όλως τυχαίως δουλεύει σε εταιρεία με χημικά. Πώς χώρισαν;

Υπήρξε ένταση μεταξύ τους; Ο χωρισμός είχε να κάνει με τον άντρα που μπήκε στην ζωή της Ιωάννας και ήταν παντρεμένος με την συγγενή της;

Είναι δεδομένο πώς μετά και την κατάθεση του θύματος την Δευτέρα οι εξελίξεις θα τρέξουν με πολύ γοργό ρυθμό. Είναι επίσης δεδομένο πώς υπάρχουν πολλά μυστικά, τα οποία ακόμη δεν τα γνωρίζουμε.

Καλά κρυμμένες ένοχες αλήθειες που μπορεί κάποια στιγμή να δώσουν απαντήσεις στα γιατί… αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την πράξη και την επίθεση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.