34χρονη Ιωάννα: Ποιες 3 γυναίκες θεωρούνται ύποπτες. Σε τι ποσοστό καταστράφηκε το πρόσωπο της

Ποιες γυναίκες θεωρούνται ύποπτες για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα;

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Μικραίνει ο κύκλος των υπόπτων για την επίθεση κατά της 34χρονης Ιωάννας με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με την αστυνομία να έχει εστιάσει την προσοχή σε τρεις γυναίκες.

Σύμφωνα την αστυνομική συντάκτρια του Cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου, πρόκειται για γυναίκες που είναι στο στενό κύκλο της 34χρονης Ιωάννας ενώ κάποιες από αυτές ανήκουν μάλιστα στον πολύ στενό κύκλο της.

Για να ταυτοποιηθεί ωστόσο η γυναίκα που διέπραξε την επίθεση και να υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα, θα περιμένουμε έως τη Δευτέρα, όταν θα βγουν και τα αποτελέσματα από τις τηλεφωνικές επαφές της.

Η 34χρονη Ιωάννα έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της:

Σε δεύτερο, τρίωρο χειρουργείο υποβλήθηκε η 34χρονη Ιωάννα, με τα εγκαύματα που έχει υποστεί να είναι πολύ σοβαρά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μετά την επίθεση με βιτριόλι, το 18% του σώματός της φέρει σοβαρά εγκαύματα ενώ περίπου το 7% του προσώπου της μένει αλώβητο.

Η εγχείρηση σύμφωνα με τους γιατρούς πήγε καλά, ενώ ομάδα ψυχολόγων στηρίζει την Ιωάννα, καθώς η ψυχολογική της υγεία είναι βεβαρημένη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.