Γιάννα Αγγελοπούλου: Τι κρύβουν οι πολιτικές της παρεμβάσεις. «Στο μυαλό της…»

Τι κρύβουν οι πολιτικές παρεμβάσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου;

Το ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου αρέσκεται να έχει δημόσιους ρόλους και να ασκεί επιρροή μέσω αυτών είναι γνωστό. Ωστόσο, η ίδια ξεδιπλώνει ευρύτερες πολιτικές παρεμβάσεις, που ξεφεύγουν από την διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Μάλιστα, με σειρά αναρτήσεων της, η πρώην «σιδηρά κυρία» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ουσιαστικά διαμηνύει ότι το Σύνταγμα εγγυάται την κατάργηση των προσωρινών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

«Το Σύνταγμα “μας διασφαλίζει ότι τα μέτρα για την αποκατάσταση της καθημερινότητας, μετά τον αποκλεισμό λόγω της Covid-19, θα είναι προσωρινά και θα έχουν μόνο την ένταση που απαιτείται», επισήμανε χαρακτηριστικά η Γιάννα Αγγελοπούλου, σε σειρά αναρτήσεών της στο τουίτερ.

Η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, στην πρώτη της ανάρτηση μνημονεύει την «οργισμένη απάντηση του Καποδίστρια, το 1830, στην πρόταση του πλοιάρχου Λάιονς, για παραχώρηση Συντάγματος», την οποία και παραθέτει: «Το σύνταγμα ομοιάζει πρός ξυράφιον, εις ού την χρήσιν δεν εγυμνάσθησαν έτι αι χείρες των Ελλήνων.

Μη λησμονήτε δε ότι η ανατροφή αυτών υπήρξε δουλική». Με αφορμή την απάντηση αυτή, η κα Αγγελοπούλου μας καλεί να σκεφτούμε «πού είμαστε σήμερα! Πλέον το Σύνταγμα αποτελεί την ασπίδα όλων μας.

Μας διασφαλίζει ότι τα μέτρα για την αποκατάσταση της καθημερινότητας, μετά τον αποκλεισμό λόγω της Covid-19, θα είναι προσωρινά και θα έχουν μόνο την ένταση που απαιτείται», προσθέτει, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για «γρήγορη επαναφορά στην κανονικότητα, έχοντας τη θεσμική εγγύηση ότι τα δικαιώματά μας είναι απολύτως διασφαλισμένα».

Το ερώτημα, είναι, γιατί τα λέει όλα αυτά και τι ακριβώς έχει στο μυαλό της…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.