Γιάννα Αγγελοπούλου: Οργιάζουν οι φήμες για την αμφιλεγόμενη δραστηριότητα της

Τι ακούγεται για την δραστηριότητα της Γιάννας Αγγελοπούλου;

Απορίες και ποικίλα ερωτηματικά έχει προκαλέσει η αμφιλεγόμενη δραστηριότητα (υπερκινητικότητα) που αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι αξιοποιεί τη θέση της ως επικεφαλής της Επιτροπής για το 2021 προκειμένου να προωθήσει τις θέσεις (απόψεις) της για πολιτικά, οικονομικά αλλά και κοινωνικά ζητήματα, ενώ η ακριβής αποστολή της Επιτροπής είναι να οργανώσει επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Οπότε δεν είναι λίγοι εκείνοι που καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν δέχθηκε να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση διότι εμφορείται από τις ιδέες του Θ. Κολοκοτρώνη ή του Γ. Μακρυγιάννη, αλλά για να επιστρέψει στο προσκήνιο. Δεν αποκλείουν μάλιστα το ενδεχόμενο η επιλογή της αυτή να υποκρύπτει και προσωπικές (μελλοντικές) φιλοδοξίες.

Ιδιαίτερα έντονη είναι η δραστηριότητα της Γιάννας Αγγελοπούλου στα social media, όπου δεν περιορίζεται στο να κάνει αναρτήσεις για διάφορα τρέχοντα και μη ζητήματα.

Επιπλέον απαντά σε παρατηρήσεις και σε επικριτικά σχόλια όχι μόνον για το έργο της Επιτροπής αλλά και για το 2004, ακόμη ακόμη και για προσωπικής φύσεως ζητήματα, όπως η φορολογική της δήλωση, η οικογένειά της κ.ά.

Κάτι που μέχρι πρότινος θεωρείτο εντελώς απίθανο. Δεν διατάζει μάλιστα να έρθει και σε αντιπαράθεση με επώνυμους (βουλευτές) αλλά και ανώνυμους πολίτες, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι επιδιώκει να γίνει πιο προσιτή και να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τους πολίτες.

Χαρακτηριστικά σημειώνεται ότι αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη με τον δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη ανέβασε στα social media ένα βίντεο με τη Μελίνα να τραγουδάει «Τα Παιδιά του Πειραιά», σε μια εμφανή προσπάθεια να αποκτήσει λαϊκό έρεισμα. Έσπευσε δε να εξηγήσει ότι στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης φορούσε κόκκινα για να… τιμήσει τον Ολυμπιακό.

Συχνά πυκνά κάνει αναρτήσεις για συγγραφείς και βιβλία. Όλα αυτά κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Τους επόμενους μήνες και δη στη διάρκεια του 2021 θα καταστούν πιο σαφείς οι επιδιώξεις της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.