34χρονη Ιωάννα, εξελίξεις: Αυτή είναι η μαυροφορεμένη δράστης. Για πρώτη φορά από κάμερα ασφαλείας [video]

Δείτε για πρώτη φορά την δράστη που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα

Όσο καλά και να είχε οργανώσει το απάνθρωπο σχέδιό της η δράστης που επιτέθηκε με θειϊκό οξύ στην 34χρονη Ιωάννα 15 περίπου ημέρες πριν στην Καλλιθέα, δεν κατάφερε να αποφύγει τα λάθη.

Λάθη που η αστυνομία εντόπισε και χάρη σ’ αυτά κατάφερε να έχει επιτέλους στα χέρια της καθαρή την εικόνα της γυναίκας που όλοι πλέον αποκαλούμε «μαυροφορεμένη».

Το πρώτο βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η γυναίκα αυτά είδε το φως της δημοσιότητας, με την Αστυνομία να στηρίζει πλέον τις έρευνες σε δύο βασικά στοιχεία: Τη φωνή και την όψη της δράστιδος.

Η καθαρή εικόνα προέρχεται από κάμερα ασφαλείας. Το υλικό παρουσιάζει μια γυναίκα -η οποία φέρεται να είναι η μαυροφορεμένη- να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας που έλαβε χώρα η επίθεση μόλις 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν φτάσει στη δουλειά της η 34χρονη Ιωάννα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, φαίνεται να φορά μάσκα, μπεζ ζακέτα και γάντια, πιθανότατα για να εξασφαλίσει πως δεν θα τραυματιστεί και η ίδια από την μεγάλη ποσότητα του καυστικού υγρού με το οποίο ετοιμαζόταν να λούσει την 34χρονη Ιωάννα.

Ακόμα, έχει σακίδιο στην πλάτη και κρατά ένα μπλε δοχείο στο χέρι της το οποίο πιθανολογείται πως περιείχε το βιτριόλι.

Δείτε τα αποκαλυπτικά πλάνα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.