Big Brother: Γιατί σφάζονται στον ΣΚΑΙ. Οι γκρίνιες και η απόρρητη εισήγηση

Τι κυκλοφορεί στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ για το Big Brother που σάρωσε στην πρεμιέρα του;

Απαξίωση, χλευασμός και λύπη για την εικόνα του καναλιού εξαιτίας του Big Brother.

Αυτά είναι τα τρία συναισθήματα που κυριαρχούν στις τάξεις των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ που ούτε θέλουν να ακούν για το Big Brother.

Δημοσίως βέβαια δεν κάνουν κανένα σχόλιο αλλά σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους «θάβουν» με τα χειρότερα λόγια το ριάλιτι που έκανε πρεμιέρα με υψηλά νούμερα είναι αλήθεια.

«Η τραγική εικόνα με τα ρατσιστικά σχόλια θα βλάψει τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων.

Ο κόσμος θα τα απαξιώσει» είναι ο φόβος που εξέφρασε ένας από τους παλαιότερους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το nassosblog.

Το θέμα βέβαια δεν σταματά εδώ… Πρόσωπα από το περιβάλλον της ιδιοκτησίας ρώτησαν με …τρόπο δημοσιογράφους που η ιδιοκτησία εμπιστεύεται την γνώμη τους.

Κάποιοι απάντησαν διπλωματικά λέγοντας πως είναι ακόμη διακοπές ή πως ήταν Σαββατόβραδο και δεν μπόρεσαν να το δουν, 2 όμως τουλάχιστον μαθαίνω πως διατύπωσαν ευθαρσώς την γνώμη τους μιλώντας για ένα κακό τηλεοπτικό προϊόν που εκθέτει το κανάλι και αποδομεί την εικόνα που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια.

Όσο τα νούμερα είναι υψηλά τα σχόλια αυτά μικρή σημασία έχουν όταν όμως θα μπουν στον ανταγωνισμό και τα άλλα προγράμματα τότε θ’ αρχίσουν τα όργανα για τα καλά.

Και σίγουρα η μόνη καρέκλα που δεν πρόκειται να τρίξει είναι αυτή του διευθυντή προγράμματος Λοίζου Ξενόπουλου.

Καθώς από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει όπως λέγεται σοβαρές ενστάσεις για το εάν πρέπει να αγοραστούν τα δικαιώματα του Big Brother.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.