Ραγδαίες εξελίξεις με γνωστή αλυσίδα supermarket: Γιατί κλείνει ξαφνικά καταστήματα στην Ελλάδα

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται με αλυσίδα με 10 καταστήματα supermarket στην Ελλάδα.

Πρόκειται για αλυσίδα που δραστηριοποιείται στην περιφέρεια, τα καταστήματα της οποίας έκλεισαν ξαφνικά, ενώ ενδέχεται ορισμένα καταστήματα να ανοίξουν με άλλη επωνυμία.

Εξελίξεις σημειώνονται με γνωστή τοπική αλυσίδα supermarket, η οποία έχει παρουσία στην περιφέρεια με 10 καταστήματα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, προκύπτει ότι έχουν κλείσει και τα 10 καταστήματα της αλυσίδας που είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Κόρινθο, στο Λουτράκι.

Ηδη τα καταστήματα έχουν κλείσει και κατά πληροφορίες ορισμένα από αυτά ή ενδεχομένως και όλα να ανοίξουν με άλλη επωνυμία, καθώς φέρεται να υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον από μεγάλες εταιρείες αλυσίδων supermarkets.

Για την ώρα πληροφορίες από την αγορά κάνουν λόγο για ενδιαφέρον δύο αλυσίδων supermarkets, ωστόσο οι εργαζόμενοι βρίσκονται εν αναμονή των όποιων εξελίξεων προκύψουν.

Σε κάθε περίπτωση το τελευταίο χρονικό διάστημα στην επαρχία μεταφέρεται η διαμάχη των μεγάλων αλυσίδων.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Σχεδόν, όλες οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ αναζητούν ευκαιρίες, στην επαρχία κυρίως.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.