Big Brother: Σάλος με βίντεο Σοφίας Δανέζη, μαγειρέματα, αποχώρηση. Γιατί κόπηκε το live streaming

Μύλος στο Big Brother, καθώς o ΣΚΑΙ έκοψε την live αναμετάδοση και οι πληροφορίες για βίντεο της Σοφία Δανέζη δίνουν και παίρνουν.

To Big Brother Live Streaming αποκαλύπτει πολλά και ο ΣΚΑΙ το φοβάται όσο τίποτα άλλο.

Εδώ και πολλές ώρες το Big Brother Live Streaming παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά και το twitter έχει πάρει φωτιά.

Η αλήθεια είναι ότι από το live της Παρασκευής έχουν συμβεί πολλά στο σπίτι.

Η αποχώρηση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή στεναχώρησε πολύ τη Σοφία Δανέζη και όλη την παρέα της, που την αγαπούσε πολύ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλης εφημερίδας, η Σοφία Δανέζη φέρεται να έπεσε θύμα και εκείνη ενός βίντεο που την βλέπουμε μαζί με τον εδώ και 11 χρόνια σύντροφό της.

Το βίντεο αυτό φέρεται να διέρρευσε σε γνωστά ακατάλληλα sites και έχει προκαλέσει θυμό και στεναχώρια στην οικογένεια της Σοφίας Δανέζη.

Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο δικηγόρος της οικογένειας έδωσε εντολή να ενημερωθεί η Σοφία Δανέζη για την κατάσταση και να αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Στο twitter υπάρχουν επίσης πληροφορίες για αποχώρηση της Σοφίας Δανέζη, κάτι που ο ΣΚΑΙ δεν αποκαλύπτει κατεβάζοντας το Big Brother Live Streaming. Και φυσικά η παραγωγή έπεσε πάνω της για την κρατήσει μέσα στο παιχνίδι.

Το σίγουρο είναι ότι το ενδιαφέρον για το τι πραγματικά συμβαίνει στο Big Brother έχει πάρει φωτιά και η παραγωγή επιδίδεται σε πολλά «μαγειρέματα».

Και σίγουρα ο ΣΚΑΙ εξετάζει αν θα ξανανοίξει το Big Brother Live Streaming, καθώς τα θέματα με το ΕΣΡ απειλούν ολόκληρο το πρότζεκτ που πάει πολύ καλά σε τηλεθέαση.

Οι εξελίξεις πάντως στο Big Brother θα είναι ραγδαίες και το ενδιαφέρον αναμένεται να κορυφωθεί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.