Γιάννα Αγγελοπούλου, τσίτα: Ηλικία, τι απάντησε χωρίς μάσκα στους επικριτές του βίντεο για 2021

Τι είπε η αειθαλής Γιάννα Αγγελοπούλου για τις επικρίσεις στο βίντεο για το 2021;

Πιο λαμπερή από ποτέ η Γιάννα Αγγελοπούλου εμφανίστηκε για να δώσει μια πρώτη εικόνα για τις εκδηλώσεις του 2021.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου επέλεξε να βγάλει τη χειρουργική μάσκα που της έδωσαν λόγω κορωνοϊού, παρά το γεγονός ότι είναι υποχρεωτική, έτσι ώστε να μπορεί να μιλάει πιο ελεύθερα.

Αίσθηση έκανε η αναφορά «στην τσίτα» της Γιάννας Αγγελοπούλου στους επικριτές του βίντεο που παρουσίασε για το 2021. Το βίντεο κατηγορήθηκε από πολλούς ότι δεν παρουσίαζε τα εναλλακτικά πρόσωπα της σημερινής Ελλάδας.

«Δεν κάναμε κάστινγκ, ήρθαν 8 χορωδίες σε εμάς και προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς. Σου δίνουν άλογο και το κοιτάς στα δόντια;» είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου για να δικαιολογήσει γιατί όλα τα πρόσωπα του βίντεο ανήκαν στη λευκή φυλή και απουσίαζε κάθε είδους diversity και εναλλακτικές επιλογές.

Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Γιάννας Αγγελοπούλου:

Δείτε το επίμαχο βίντεο του Ελλάδα 2021:

Γιάννα Αγγελοπούλου ηλικία

Πολλοί σχολίασαν την εμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου που ήταν φανερά ανανεωμένη, καθώς και την ηλικία της.

Η αλήθεια είναι ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν είναι τόσο μεγάλη όσο κάποιοι φαντάζονται.

Πόσο χρονών είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου;

Η ηλικία της Γιάννας Αγγελοπούλου είναι 64 ετών, καθώς είναι γεννημένη στις 12 Δεκεμβρίου του 1955.

Στα υπόλοιπα κύρια σημεία της συνέντευξης της Γιάννας Αγγελοπούλου, η σιδηρά κυρία απέκλεισε κάθε περίπτωση αποστολής πρόσκλησης προς την τουρκική πλευρά.

Όπως η ίδια είπε, στην παρούσα φάση και λόγω των διπλωματικών εντάσεων, μια τέτοια προοπτική θα ήταν “κενή περιεχομένου”. Τόνισε πως οι συζητήσεις ξεκίνησαν το 2019, ωστόσο “σήμερα είμαστε πολύ μακριά, δεν υπάρχει σχέση με το πλαίσιο που συζητούσαμε με τον πρωθυπουργό το ’19”, για μια πιθανή πρόσκληση προς την Άγκυρα.

Δήλωσε άλλωστε πως και να αποστέλετο πρόσκληση, αυτό θα έπρεπε να ακολουθήσει τη “διπλωματική οδό” και το πρωτόκολλο.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου δήλωσε ακόμη πως εξετάζονται εναλλακτικοί εορτασμοί λόγω της πανδημίας. Όπως είπε, “υπάρχουν κι άλλοι τρόποι και εισηγήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρούμε τρόπο να γιορτάσουμε την ελεύθερη, δημοκρατική Ελλάδα”.

Χαρακτήρισε άλλωστε “πιο δύσκολη” τη διοργάνωση των εορτασμών για τα 200 χρόνια, σε σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, “γιατί τώρα μιλάμε στο συναίσθημα του Έλληνα”. “Θα ήθελα να έρθουν όλοι να δουν ποια είναι αυτή η χώρα σήμερα, και ο Ερντογάν και όλοι, να δούμε τι είμαστε σήμερα”.

Για το πώς συστήνουμε τη χώρα μας σήμερα, η κ. Αγγελοπούλου είπε πως “οι Έλληνες έχουν τόσα καλά, αρκεί να τα χρησιμοποιήσουν. Σήμερα γιορτάζουμε τη γενιά του ’40 που είπε το ΟΧΙ και ξαναδημιούργησε τη χώρα από το μηδέν. Ο Έλληνας δε δέχεται να του πάρουν τη γη του”, πρόσθεσε. “Συστήνουμε την Ελλάδα ως μια χώρα που βρίσκει διέξοδο στις δυσκολίες, που βρίσκει λύσεις σε σύνθετα προβλήματα, που έχει αλληλεγγύη και που θέλουμε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία”.

Για τις εκδηλώσεις είπε πως θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα και πως θα υπάρχουν τελετές έναρξης σε όλη τη χώρα. “Από 1η Ιανουαρίου θα δείχνουμε τι θα οργανώνουμε όλη τη χρονιά και σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα είναι των πέντε ηπείρων και έχουν έρθει στην πλατφόρμα μας ιδέες από τη Ζιμπάμπουε και χώρες από όλο τον πλανήτη”. Τόνισε πως μέχρι τον Δεκέμβριο θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

Ξεκαθάρισε δε, πως η Επιτροπή δεν παίρνει χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό αλλά από χορηγούς. Οι χορηγίες ήρθαν όπως είπε, μετά από γράμματα της Επιτροπής πάνω σε στοχευμένες ιδέες και προτάσεις.

Ανέφερε ακόμη πως υπάρχει το νομισματικό πρόγραμμα της Επιτροπής που συγκεντρώνει χρήματα, ενώ δράσεις συμβολισμού γίνονται με συλλεκτικά ενθύμια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα με χορηγία της Εθνικής Τράπεζας.

Για το φιλμ είπε πως είναι το πρώτο από μια σειρά βίντεο που θα δημοσιευθούν, ενώ απαντώντας στις επικρίσεις ότι το βίντεο θύμιζε το 2004, ανέφερε “πως πρέπει να αισθανόμαστε για το 2004. Χρησιμοποιήσαμε ένα διαχρονικό τραγούδι για μια υπόθεση που είναι υπόθεση όλων μας”.

“Το θέμα είναι να πλαμε μπροστά χωρίς διχασμούς. Στο χέρι μας είναι αυτό. Ευτυχώς, όλοι οι πολιτικοί στηρίζουν την πρωτοβουλία μας”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.