J2US: Απίστευτη Ζωζώ Σαπουντζάκη, άφωνοι οι κριτές. Ηλικία, ποιος ο Γιάννης Αθητάκης [video]

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη άφησε άφωνους τους κριτές στο J2US.

Ήταν μία από τις εμφανίσεις που πολλοί ανέμεναν στο J2US καθώς η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τον ηθοποιό Γιάννη Αθητάκη.

Η ίδια ευδιάθετη με εντυπωσιακό φόρεμα τραγούδησε μαζί με τον παρτενέρ της το «Μάμπο Μπραζιλέρο» προκαλώντας πανικό στο κοινό.

Με το τέλος του τραγουδιού οι τέσσερις κριτές σηκώθηκαν και χειροκρότησαν για την παρουσία της Ζωζώς Σαποντζάκη στο σόου αφού απέδειξε ξεκάθαρα ότι η διάθεση μπορεί να υπάρχει πάντα.

Τόσο ο Νίκος Κοκλώνης όσο κι η κριτική επιτροπή ανέφεραν ότι νιώθουν τιμή που μία σταρ βρίσκεται στο σόου.

Ζωζώ Σαπουντζάκη ηλικία

Η ηλικία της Ζωζώς Σαπουντζάκη αποτελούσε πάντα ένα μυστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζωζώ Σαποντζάκη είναι γεννημένη στις 27 Μαΐου 1933, άρα είναι σήμερα 87 ετών!

Γιάννης Αθητάκης βιογραφικό

Ο Γιάννης Αθητάκης είναι Έλληνας μοντέλο και ηθοποιός.

Ο Γιάννης Αθητάκης γεννήθηκε το 1982 στο Ηράκλειο. Σε νεαρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το modeling συμμετέχοντας τόσο σε καμπάνιες στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Το 2007, ο Γιάννης Αθητάκης έλαβε μέρος στον ανδρικό διαγωνισμό ομορφιάς «Manhunt International 2007» εκπροσωπώντας την Ελλάδα ανάμεσα σε 51 χώρες.

Εκεί κέρδισε μία από τις τρίτες πρώτες θέσεις και τους τίτλους «2ος αναπληρωματικός Manhunt International 2007» και «Mr. Internet Popularity». Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Αφορμή στάθηκε ένας σύντομος ρόλος σε δύο επεισόδια της κωμικής σειράς «Στο Παρά Πέντε».

Ακολούθησαν συμμετοχές σε διάφορες τηλεοπτικές δουλειές μεταξύ των οποίων «Γοργόνες», «Ποιος μας πιάνει!» και «Η Πολυκατοικία». Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην κωμωδία «Το Έτερος Ήμισυ».

Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Φασουλή στις παραστάσεις «Chicago» και «Sugar: Μερικοί το προτιμούν καυτό». Από το 2018 μέχρι σήμερα υποδύεται τον Γιώργο Αλεξίου στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.