Επίθεση στη Βιέννη: Viral βίντεο σοκ με εκτέλεση εν ψυχρώ. Πόσοι νεκροί, ποιοι οι τρομοκράτες [video]

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένει η Βιέννη μετά την τρομοκρατική επίθεση σε έξι σημεία γύρω από μία συναγωγή στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση από τις αρχές και το υπουργείο Εσωτερικών, από την επίθεση που εξαπέλυσαν ένοπλοι, σκοτώθηκαν τουλάχιστον τρεις πολίτες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, καθώς και ένας εκ των δραστών.

Ωστόσο, ο υπουργός Εσωτερικών, Καρλ Νιχάμερ, έκανε λόγο για «πολλούς νεκρούς» χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, καθώς είναι σε εξέλιξη ακόμη η επιχείρηση της αστυνομίας.

Παράλληλα, έχει γίνει γνωστό πως 15 άτομα έχουν τραυματιστεί, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός.

Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη ωστόσο, η κατάσταση της υγείας τους.

Σε ενημέρωση προχώρησε η αστυνομία στη Βιέννη μετά την τρομοκρατική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στην οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον τρεις πολίτες και ένας από τους δράστες.

«Οι σκέψεις μου σε αυτές τις δύσκολες ώρες είναι με τα θύματα και τους συγγενείς. Σκεφτόμαστε τους νεκρούς και τους τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιωματικού που βρίσκεται σε υπηρεσία», δήλωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νιχάμερ τονίζοντας ότι πρόκειται για επίθεση από «ισλαμιστή τρομοκράτη».

«Ζήσαμε χθες βράδυ μια επίθεση από τουλάχιστον έναν ισλαμιστή τρομοκράτη», είπε ο Νίχαμερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Σύμφωνα με τον υπουργό, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί επέτρεψαν να εξαχθεί το συμπέρασμα πως επρόκειτο περί «συμπαθούντα» της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

Βίντεο που δημοσιεύει το fimes.gr δείχνουν το χάος στους δρόμους της Βιέννης με έναν τρομοκράτη να εκτελεί εν ψυχρώ έναν πολίτη, τους πυροβολισμούς στους δρόμους της αυστριακής πρωτεύουσας και την μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας που συνεχίζεται μέχρι αυτήςν την ώρα.

Δείτε όλα τα βίντεο

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.