Big Brother spoiler: Διπλή αποχώρηση φωτιά. Ποιοι αποχωρούν λίγο πριν τον τελικό. Τα τρολς και οι διαρροές

Ολοένα και μεγαλώνει η αγωνία στο Big Brother καθώς πια όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία και ο μεγάλος τελικός πλησιάζει.

Η διπλή αποχώρηση στο Big Brother είναι γεγονός και οι πληροφορίες για την ψηφοφορία έχουν πάρει φωτιά.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου θα γνωρίζουμε ποιος ή ποια θα πάρει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, οι φιναλίστ του Big Brother κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κατακτήσουν την πολυπόθητη ασυλία ώστε να βρεθούν απευθείας στον τελικό.

Κάτι που, από την προηγούμενη αντίστοιχη δοκιμασία, κατάφερε να κερδίσει ο Ζακ!

Έτσι, μαζί με τον νεαρό παίκτη του ριάλιτι, απευθείας στον τελικό κατόρθωσε το βράδυ της Πέμπτης να βρεθεί ο Γρηγόρης Τσεκούρας.

Αυτομάτως στο επόμενο live, αύριο Παρασκευή, υποψήφιοι θα είναι οι υπόλοιποι πέντε παίκτες του Μεγάλου Αδελφού και θα υπάρξει για πρώτη φορά διπλή αποχώρηση Big Brother:

Όσον αφορά το ποιοι θα αποχωρήσουν λίγο πριν τον τελικό του Big Brother, οι πληροφορίες από την εξέλιξη της ψηφοφορίας δείχνουν κάποιες πρώτες τάσεις, αν και το αποτέλεσμα θα κριθεί κατά τη διάρκεια του live.

Αδύναμος κρίκος θεωρείται ο Χρήστος Βαρουξής με τον Δημήτρη Πυργίδη να ακολουθεί.

Από την άλλη, τα τρολς στο twitter έχουν πιάσει δουλειά για να στηρίξουν συγκεκριμένους υποψηφίους και κυρίως τον Χρήστο Βαρουξή, στον οποίο κάνει μεγάλη προώθηση ο αδερφός του Παναγιώτης.

Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του fimes.gr για το ποιος αποχωρεί από το Big Brother λίγο πριν τον τελικό:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.