Ο ηθοποιός-τραγουδιστής Μ.Α. που μηνύθηκε για βι@σμό: Σχέση με Δημήτρη Άνθη, Νίκο Σ. [φωτο]

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι καταγγελίες για σeξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων η και ενηλίκων ατόμων στον χώρο του θεάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατατέθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και δεύτερη μήνυση η οποία αυτή την φορά στρέφεται κατά του 36χρονου γνωστού ηθοποιού-τραγουδιστή Α.Μ.

Ο Δημήτρης Ανθής εμφανίστηκε σε εκπομπή του OPEN και ανάφερε ότι ήταν εκείνος που κατέθεσε την μήνυση καθώς φέρεται να βιάστηκε τον Μάιο του 2006, σε ηλικία 22 ετών, από τον συνομήλικό του τότε ηθοποιό.

Δείτε εδώ την εξομολόγηση του Δημήτρη Ανθή για τον ηθοποιό-τραγουδιστή Α.Μ.

Το περιεχόμενο της μήνυσης που αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» είναι συγκλονιστικό.

Ο Δημήτρης Ανθής φέρεται να γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Α.Μ. φέρονται να γνωρίστηκαν σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός να καλεί τον Ανθή στο σπίτι του.

Εκεί με την άσκηση σωματικής βίας, όπως αναφέρεται, εμφανίζεται να τον κακοποίησε σeξουαλικά. Το «θύμα» εμφανίζεται να γλίτωσε όταν χτύπησε το κινητό τηλέφωνο του δράστη.

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής φέρεται να ήταν άλλος άνδρας στον οποίο ο καταγγελλόμενος ηθοποιός είπε: «Ελα γρήγορα εδώ, τον έχω κάτω..».

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι βάσει όσων αποκάλυψε ο Δημήτρης Ανθής ο συγκεκριμένος ηθοποιός φέρεται να ήταν παρών και στο επεισόδιο σeξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε δημόσια πριν από μια εβδομάδα ο Νίκος Σ. από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Στη συνέντευξη του ο Νίκος Σ. αποδίδει στον ηθοποιό το ρόλο του «θύματος».

Τώρα πλέον ο πασίγνωστος ηθοποιός Α.Μ. ελέγχεται και ο ίδιος για βι@σμό.

Ποιο το προφίλ του ηθοποιού Α.Μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fimes.gr, ο ηθοποιός-τραγουδιστής Α.Μ. έχει συμμετάσχει σε δημοφιλείς σειρές του ΣΚΑΙ και του Alpha.

Επίσης έχει ασχοληθεί με το τραγούδι και έχει μαθητεύσει δίπλα σε γνωστούς σκηνοθέτες, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τον ηθοποιό-τραγουδιστή Α.Μ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.