Βασίλης: Ποιος μήνυσε τον γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη για βι@σμό στα 15 του. Αποκάλυψη βόμβα [video]

Τι είπε ο Βασίλης, ο πρώτος άνθρωπος που κατέθεσε μήνυση εναντίον του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη;

Πότε και πού έγινε η πρώτη συνάντηση του Βασίλη με τον πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη, πόσο καιρό διήρκεσαν οι επαφές τους και γιατί;

Φως στην ταυτότητα του πρώτου ανθρώπου που έσπασε επισήμως τη σιωπή του, καταθέτοντας μήνυση που σχετίζεται με την σοκαριστική υπόθεση σeξουαλικής κακοποίησης – παρενόχλησης από γνωστούς εκπροσώπους του ελληνικού θεάτρου.

Η αποκάλυψη έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά την έναρξη του ελληνικού κινήματος #MeToo που έχει λάβει πλέον διαστάσεις χιονοστοιβάδας.

Πρόκειται για τον 40χρονο Βασίλη.

Ο Βασίλης ζει μόνιμα στο Βερολίνο, δεν έχει σχέση με τα εγχώρια θεατρικά δρώμενα και κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε σeξουαλικά από γνωστό θεατράνθρωπο όταν ήταν ακόμη ανήλικος.

Πιο συγκεκριμένα στην μήνυση που κατέθεσε στις 8 Φεβρουαρίου, στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ο Βασίλης αναφέρει μεταξύ άλλων πως η σeξουαλική παρενόχληση ξεκίνησε όταν ήταν 15 ετών, στο καμαρίνι του του σκηνοθέτη.

Όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης, η παρενόχληση συνεχίστηκε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια οδηγώντας στην αποπλάνηση και τον βι@σμό του.

Ο Βασίλης αποφάσισε να μιλήσει για την τραυματική αυτή εμπειρία του και να καταγγείλει τον άνθρωπο που τον αποπλάνησε όταν ήρθε πριν λίγες ημέρες στην Ελλάδα και πληροφορήθηκε για το κύμα αντίστοιχων καταγγελιών, από καλλιτέχνες και μη, που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες στη χώρα μας συγκλονίζοντας το ελληνικό θέατρο.

«Τον θαύμαζα, μου είχε προτείνει ένα ήρωα από κλασσικό έργο (…) Να βγουν να μιλήσουν, η σιωπή δηλώνει συνενοχή» είπε ο Βασίλης μεταξύ άλλων για τον γνωστό σκηνοθέτη.

Ο Βασίλης μίλησε στα Μεσάνυχτα στην τηλεοπτική εkπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.