Απόλυτο θράσος Ντόρας Μπακογιάννη για Πάσχα: «Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη» [video]

Τι δήλωσε η Ντόρα Μακογιάννη για τις μετακινήσεις εκτός νομού το Πάσχα;

«Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να πάω στην Κρήτη» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε ερώτηση για αν εκτιμά ότι θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό.

Όταν ρωτήθηκε «αν θα μπορέσουν και οι υπόλοιποι, ο λαός να πάει στα χωριά του», η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε: «Πρώτα ο Θεός, πιστεύω πως ναι».

Η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον Σκάι, υποστήριξε ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε ανοιχτούς χώρους από το να παραμείνει στο σπίτι και να γίνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, όπου ο κίνδυνος της διασποράς είναι μεγάλος. Επεσήμανε ότι είναι καλύτερα να ψήσει κάποιος στην αυλή του χωριού από το να μαζευτούμε 10 σε ένα διαμέρισμα στην πόλη.

Πιο ξεκάθαρη δεν θα μπορούσε να είναι η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με την πρόθεση της να μεταβεί στην Κρήτη, ανεξαρτήτως με το τι θα αποφασίσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μετακίνηση από νομό σε νομό, την περίοδο του Πάσχα.

«Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη. Σας το λέω ξεκάθαρα», δήλωσε κατηγορηματικά η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Πάντως αν δεν επιτραπούν τελικά οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, μπορεί να απευθυνθεί στην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και να πάρει “ειδική άδεια”.

Αν δεν της δώσουν, ας ρωτήσει τον Άδωνη Γεωργιάδης. Ξέρει αυτός.

Μπορεί το κλίμα στο στούντιο του ΣΚΑΙ, όπως είδατε και στο παραπάνω βίντεο, να ήταν μεσ’ το μπρίο και το κέφι, αλλά αυτό ακριβώς δείχνει την παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης για την ψυχολογία και την κατάσταση που βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.

Επίσης ο 23 χρονος Ιάσονας Λ., δεν θα μπορέσει να πάει πουθενά φέτος το Πάσχα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.