Τροχαίο Βουλή: Διέρρευσε το βίντεο με τη φονική σύγκρουση. Σοκαριστικές εικόνες [video]

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από το φονικό τροχαίο στη Βουλή;

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί το βίντεο από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του 23χρονου Ιάσονα και διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από τη στιγμή του δυστυχήματος έξω από τη Βουλή, που στοίχισε τη ζωή του 23χρονου Ιάσωνα.

Στο βίντεο, φαίνεται από ψηλά η στιγμή του σύγκρουσης, όταν η μοτοσικλέτα χτυπά στο πίσω μέρος του υπηρεσιακού οχήματος της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν αυτό έστριψε για να μπει στο Κοινοβούλιο. Αξίζει να σημειωθεί πως στο βίντεο φαίνεται δευτερόλεπτα πριν από τη φονική σύγκρουση, μηχανάκι που προπορεύεται να αποφεύγει τελευταία στιγμή μια σύγκρουση με το αυτοκίνητο, το μπροστά μέρος του οποιού βγαίνει ξαφνικά στο αντίθετο ρεύμα.

Επίσης το βίντεο που διέρρευσε διακόπτεται στη φονική σύγκρουση και δεν δείχνει τα όσα ακολούθησαν, δηλαδή την αποχώρηση του αυτοκινήτου και την είσοδό του στη Βουλή, χωρίς κανείς να το σταματήσει.

Αυτό όμως που προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά, είναι η φωνή που ακούγεται στο βίντεο, όπου κάποιος άνδρας (εικάζουμε συνάδελφος του οδηγού-αστυνομικού της κ. Μπακογιάννη) περιγράφει το περιστατικό, βλέποντας το βίντεο από κάμερα ασφαλείας της Βουλής μαζί με τουλάχιστον άλλη μία συνάδελφο του και σε ένα σημείο ακούγεται να της λέει: «κοιταξε, τώρα κοίταξε, θα σταματήσει το ταξί να τον κάνει να περάσει και ο άλλος θα ‘ρθεί από μέσα. Εδώ κοίτα. Εδώ κοίταξε, κανένας δικός μας δεν εμπλέκεται».

Τι ακριβώς εννοεί με το «κανένας δικός μας δεν εμπλέκεται; Ρίχνει την ευθύνη στον Ιάσονα που πέρασε με πράσινο και πιθανόν να μην είχε καν ορατότητα;

Γιατί το βίντεο δεν δείχνει τι ακολούθησε και για ποιο λόγο το υπηρεσιακό όχημα δεν παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος αλλά μπήκε μέσα στη βουλή;

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του Ιάσωνα συνολικά σε έξι ανθρώπους, δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη με πρόβλημα στα νεφρά, σε έναν άνδρα με καρδιακά προβλήματα που βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη, αλλα και σε ασθενεις στην Ιταλία με πρόβλημα στους πνεύμονες.

Εν τω μεταξύ, τα σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης, παραμένουν καθώς επί δύο ημέρες επικρατούσε σιωπή για το περιστατικό, με την Ντόρα Μπακογιάννη να παραδέχεται μετά το σάλο πως πρόκειται για όχημα της ασφάλειας της, ενώ και ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος, αρχικά αποχώρησε, μπαίνοντας στη Βουλή, και δεν κρατήθηκε, ούτε αναζητήθηκε στη συνέχεια απο τις αρχές, παρά μόνο όταν τα στοιχεία αποκαλύφθηκαν.

Επίσης ο αξιωματικός της τροχαίας που βρισκόταν στο σημείο, επιχείρησε να διώξει αυτόπτη μάρτυρα, οδηγό μηχανής, απειλώντας τον με πρόστιμο γιατί δεν φορούσε κράνος. «Διώξ’ τον να μη λέει χαζομάρες», φαίνεται να λέει σε βίντεο απαντώντας στις διαμαρτυρίες του μάρτυρα και συνέχισε: «Εσύ φοράς το κράνος σου; Άντε τώρα, σήκω φύγε από εδώ, εξαφανίσου».

Όσα συνέβησαν μετά το δυστύχημα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.