Νεκρός ο Mad Clip: Πώς πέθανε ο γνωστός ράπερ Πίτερ Αναστασόπουλος σε τροχαίο. Θρήνος [φωτο]

Νεκρός ο Mad Clip βυθίζοντας σε πένθος ολόκληρη την ελληνική σόουμπιζ. Πώς έγινε το τροχαίο;

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής, με θύμα τον γνωστό τράπερ Mad Clip.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος Madclip είναι δυστυχώς νεκρός.

Το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο, κοντά στο Καβούρι, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ΙΧ είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, το κανονικό του όνομα Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο τράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο μάρκας Porsche, που οδηγούσε ο 34χρονος Mad Clip, ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Αθήνας στο Καβούρι εξετράπη της πορείας του, στις 2:25 τα ξημερώματα, με συνέπεια τη σφοδρή σύγκρουση σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο.

Ο απεγκλωβισμός του διήρκεσε πολλές ώρες, με τον Mad Clip, κατά κόσμο Πίτερ Αναστασόπουλο, να ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του και να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Διαβάστε το βιογραφικό του Mad Clip γεμάτο αντιθέσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.