Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη: Πόσα κιλά το μωρό, τι τοκετό έκανε, φύλο. Ποιος ο πατέρας Βαγγέλης Σερίφης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη, αφού έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι, σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά για πρώτη φορά, καθώς το απόγευμα της Κυριακής (17/10) ήρθε στον κόσμο ο γιος της.

Η τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, σχεδόν τέσσερα κιλά σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Στικούδη γέννησε περίπου στις 17.30 το απόγευμα της Κυριακής και ο ερχομός του μικρού γέμισε ευτυχία όλη την οικογένεια.

Σήμερα έγιναν για πρώτη φορά γονείς

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Στικούδη είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Σερίφη ή αλλιώς Dj Rico από το 2018, και σήμερα έγιναν γονείς. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μέχρι και τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της συνέχιζε να εργάζεται για το νέο της album ενώ, μάλιστα βρισκόταν και στα backstage του J2US.

Ωστόσο, χθες Σάββατο ο Νίκος Κοκλώνης, μέσω του J2US λίγο πριν υποδεχδτεί στο πλατό της εκπομπής την Κατερίνα Καινούργιου, ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως είναι alert και μόλις με το καλό γεννηθεί το μωρό στο πλατό θα ακουστεί τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη!

Η τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Στιγμές χαράς βιώνει η Κατερίνα Στικούδη, που έγινε για πρώτη φορά μαμά. Η τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι σε μαιευτήριο στα βόρεια προάστια. Μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας.

Η Κατερίνα Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη έγιναν γονείς μετά από τρία χρόνια γάμου.

Η τραγουδίστρια μέχρι και τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της βρισκόταν στο J2US όπου είχε αναλάβει τα backstage μέχρι και το προηγούμενο Σάββατο, που είχε ανακοινώσει την προσωρινή της αποχώρηση, ενώ συνέχιζε να εργάζεται για το νέο της άλμπουμ.

Έπειτα από την απουσία από το πλατό του J2US μια μέρα νωρίτερα, η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων και σύμφωνα με πληροφορίες του Tlife η ίδια και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης είναι πλέον γονείς. Ύστερα από τρία χρόνια γάμου ολοκληρώνουν την ευτυχία τους με τον ερχομό του παιδιού τους.

Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Στικούδη μέχρι τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της συνέχιζε να εργάζεται για το νέο της album, ενώ είχε αναλάβει και τα backstage του J2US. Όμως αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό το περασμένο Σάββατο αφού πλησίαζε η στιγμή να γίνει μητέρα και ήθελε να αφοσιωθεί σε αυτό.

Διαβάστε ποιος είναι ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.