Θρίλερ στον Βόλο: Ποιος ο δολοφόνος της 75χρονης Ευθαλίας. Νεκρή σε πάπλωμα, 20 μαχαιριές, πλούσια

Τραγική εξέλιξη είχε η αναζήτηση 75χρονης Ευθαλίας Αβραμίδου-Αλεξούλη, αφού αργά το απόγευμα βρέθηκε νεκρή σε υπόγειο της πολυκατοικίας όπου και κατοικούσε στη Νέα Ιωνία, Βόλου.

Νεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου-Αλεξούλη που αγνοούνταν από το πρωί της Πέμπτης στον Βόλο.

Η ηλικιωμένη Ευθαλία Αβραμίδου-Αλεξούλη βρέθηκε νεκρή μετά από εκτεταμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιευθυνσης Ασφάλειας Βόλου, στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε μέσα σε αποθήκη αλλά όχι ιδιοκτησίας της.

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης όταν έφυγε από το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, για να πάει να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άψυχο κορμί της γυναίκας βρέθηκε σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε στη Λεωφόρο Καζανάκι και φέρει πολλαπλά τραύματα από σιδερένιο, μάλλον αιχμηρό, αντικείμενο τόσο στο πρόσωπό της, όσο και στον λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πόρτα του σπιτιού δεν είχε εμφανή ίχνη παραβίασης, αλλά από την εξονυχιστική έρευνα των ανδρών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Βολου εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος αλλά και στο χώρο του ασανσέρ καθώς και στην πόρτα του υπογείου της πολυκατοικίας.

Αμέσως οι αστυνομικοί απέκλεισαν τους χώρους της πολυκατοικίας ξεκινώντας επισταμένη έρευνα για ίχνη της 75χρονης Ευθαλίας Αβραμίδου-Αλεξούλη.

Ενώ ξεκίνησαν να ερευνούν το περιβάλλον της για περισσότερα στοιχεία. Η γυναίκα εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νεκρή , με το πτώμα της τυλιγμένο σε ένα πάπλωμα σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας της.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας αναμένεται να δείξουν τον τρόπο με τον οποίο η ηλικιωμένη πέθανε καθώς όλα τα στοιχεία οδηγούν στην εγκληματική ενέργεια.

Η 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου-Αλεξούλη, φέρεται να έχει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών επικεντρώνονται στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της ηλικιωμένης καθώς και στο ποιος και γιατί θα αφαιρούσε την ζωή της 75χρονης.

Η ηλικιωμένη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ευκατάστατη και μετά το θάνατο του συζύγου της ζούσε με τον μοναχογιό της ο οποίος αντιμετωπίζει θέματα υγείας.

Βόλος: Ο βαφτισιμιός δράστης της δολοφονίας

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, δράστης της δολοφονίας είναι ο 40χρονος βαφτισιμιός της 75χρονης ο εργαζόταν ως ντελίβερι.

Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, μέσα στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας όπου εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης της δολοφονίας.

Μάλιστα μέσα στα κλινοσκεπάσματα που χρησιμοποίησε ο δράστης για να τυλίξει το πτώμα βρέθηκε και η ταινία που τοποθέτησε στο κεφάλι του πτώματος ώστε να μην τρέχει το αίμα της και κινήσει υποψίες στους ενοίκους της πολυκατοικίας που θα κατέβαιναν στο υπόγειο.

Ταυτόχρονα ο δράστης είχε τυλίξει τα πόδια του θύματος με μαύρη σακούλα απορριμμάτων ώστε να είναι βέβαιος πως δεν θα στάζει αίμα.
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος βαφτισιμιός της Ευθαλίας Αβραμίδου-Αλεξούλη πήγε στο σπίτι της την περασμένη Πέμπτη (04.11.2021) και τη σκότωσε με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Το κίνητρο φέρεται να ήταν τα χρήματα, καθώς το τελευταίο διάστημα ζητούσε από την ευκατάστατη ηλικιωμένη ένα ποσό, το οποίο εκείνη δεν του έδινε.

Τη στιγμή της δολοφονίας, βρισκόταν μέσα στο σπίτι το παιδί με ειδικές ανάγκες της άτυχης 76χρονης.

Αφού τη σκότωσε, την τύλιξε με σεντόνια και την έκρυψε στην αποθήκη, στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Χθες, η αδερφή του θύματος έκανε καταγγελία στην αστυνομία για την εξαφάνιση της ηλικιωμένης και τελικά σήμερα “γράφτηκε” ο τραγικός επίλογος της υπόθεσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο βαφτισιμιός της 76χρονης είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών, καθώς φέρεται να εμπλεκόταν σε κύκλωμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.