Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Πότε θα γίνει, ποια η κρυφή περιουσία – «Είμαι πλούσιος, έχω…»

Ποια η περιουσία του Τράγκα και πότε θα γίνει η κηδεία του;

Τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε ο Γιώργος Τράγκας τα ξημερώματα της Τρίτης (14-12).

Ο γνωστός δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών το πρωί της Τρίτης, στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.

Η κατάσταση του Γιώργου Τράγκα επιδεινώθηκε ραγδαία, και παρά τις προσπάθειες τους οι θεράποντες ιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο ίδιος είχε κάνει γνωστό ότι μολύνθηκε από κορονοϊό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Τράγκας κόλλησε από συνάδελφο του στο ραδιόφωνο, ο οποίος, όπως είχε δηλώσει, είχε εμβολιαστεί 3 φορές.

Πολύ γρήγορα ο Γιώργος Τράγκας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να διασωληνωθεί.

Η επιδείνωση της υγείας του ήταν ραγδαία, ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα που τον έκαναν διστακτικό όπως έλεγε να εμβολιαστεί. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, ηεξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στη μία το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία της Κηφισιάς.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου» αναφέρει το ανακοινωθέν από το νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος ο δημοσιογράφος.

Ποια η περιουσία του Γιώργου Τράγκα

Φωνακλάς, χωρατατζής, Ελληναράς, λαϊκός, Δεξιός και …πλούσιος -όπως είχε ομολογήσει ο ίδιος- και όπως απέδειξε η εμπλοκή του ονόματός του καθώς και του γιού του Ιωάννη Τράγκα στη λίστα Λαγκάρντ. Αυτός ήταν ο Γιώργος Τράγκας.

Η αλήθεια είναι ότι με τον πλούτο που απέκτησε ο Γιώργος Τράγκας θα μπορούσε να εκπροσωπεί την πιο πετυχημένη συνταγή: Kαι κριτική στο σύστημα και λεφτά σε λογαριασμό στις τράπεζες.

Ο Γιώργος Τράγκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη, εξέφρασε τη λύπη του για το πρόστιμο 25.000 ευρώ που του είχε επιβάλει το ΕΣΡ και με δάκρυα στα μάτια, αναφέρθηκε στα όσα λένε οι Γερμανοί για τους Έλληνες και την υποτιθέμενη τεμπελιά τους.

«Στα 63 μου, μου λένε πως είμαι ένα είδος στο βαλκανικό νότο, που είναι τεμπέλικο, ρουφιάνικο. Και ρωτάω.

Εγώ δουλεύω από τα 16 μου! Έχω δουλέψει μέρα νύχτα, μισό αιώνα. Γιατί ακούμε όλοι μας πως είμαστε τεμπέληδες και απατεώνες;» είχε πει ο Γιώργος Τράγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Τράγκας ζούσε πλουσιοπάροχα, έκανε διακοπές στην Ευρώπη και στη Μύκονο και οδηγούσε Πόρσε Καγιέν.

O «Φράγκας» όπως τον αποκαλούσε ο επίσης συγχωρεμένος Νίκος Κακαουνάκης φέρεται να διέθετε βίλα στη Νότια Γαλλία, οικία στο Παρίσι και εξοχικό στη Μύκονο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.