Λάμπρος Κωνσταντάρας: Χαμός στο Survivor, η πρώην του Έλενα Κώνστα και η αλλαγή στην εμφάνιση [video]

Όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες γνωστό, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συμφώνησε με την Acun Media και θα είναι ένας από τους παίκτες που θα μπει στην ομάδα των “Διασήμων” στον 5ο κύκλο του Survivor.

Το Survivor κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στον ΣΚΑΙ και οι διαγωνιζόμενοι αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο με σκοπό να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Μάλιστα, στο τέλος της εκπομπής «Open Weekend» η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, λέγοντας του, μεταξύ άλλων, πως η θέση του στην εκπομπή τον περιμένει.

Σημειώνεται πάντως ότι το τελευταίο διάστημα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας άλλαξε την εμφάνιση του και πήρε αρκετά κιλά προκειμένου να έχει να περιθώριο να χάσει στον Άγιο Δομίνικο.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Survivor ξεκίνησε, αφού το βράδυ της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε το πρώτο επεισόδιο με την άφιξη των παικτών στον Άγιο Δομήνικο.

Την αρχή έκαναν οι Μαχητές οι οποίοι αναχώρησαν πρώτοι από το αεροδρόμιο, Ελ. Βενιζέλος, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου οι Διάσημοι του φετινού Survivor ταξίδεψαν μαζί με τον Γιώργο Λιανό και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής.

Πολλά ήταν και φέτος τα ονόματα τα οποία ακούστηκαν για το Survivor το οποίο δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν από τους πρώτους που «κλείδωσε» για το φετινό Survivor.

Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα υπήρχε η πληροφορία πως η Έλενα Κώνστα, πρώην σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα μαζεύει αποσκευές για Άγιο Δομίνικο.

Κάτι το οποίο και δεν ισχύει, αφού η όμορφη Έλενα το διέψευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Για όσους δεν το κατάλαβαν, είμαι εδώ και θα παραμείνω», δηλώνοντας πως παραμένει στην Αθήνα, παρά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να συναντά τον πρώην της στο Survivor.

Διαβάστε οι ποιοι είναι όλοι οι 24 νέοι παίκτες του Survivor.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.