Δύσκολες ώρες για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο Γλίξμπουργκ: Ποια η κατάσταση της υγείας του

Στην Αθήνα μεταφέρεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, από την Αργολίδα, ύστερα από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το argolikeseidhseis, ο 81χρονος τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο το απόγευμα της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου.

Αρχικά, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, στην Αργολίδα.

Ο τέως μονάρχης της Ελλάδας, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Ερμιονίδα, διακομίσθηκε αργά το απόγευμα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του, όπως σημειώνει το τοπικό μέσο.

Ωστόσο, αργά το βράδυ ξεκίνησε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας η μεταφορά του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, αν και μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το argolikeseidhseis, δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο τέως μονάρχης της Ελλάδας που διαμένει μόνιμα στην Ερμιονίδα διακομίσθηκε αργά το απόγευμα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Αργά το βράδυ ξεκίνησε με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας για την Αθήνα, ωστόσο έξω από την Επίδαυρο τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Υγεία» και τον μετέφερε στην Αθήνα.

Στο πλευρό του βρίσκονται ο γιος του Νικόλαος και η σύζυγός του Άννα Μαρία.

Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη ηλικία και το τελευταίο διάστημα ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Κατά το παρελθόν είχε υποστεί και πάλι εγκεφαλικό επεισόδιο και είχε νοσηλευτεί για τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.