Survivor: Μούδιασαν στην ανακοίνωση αποχώρησης. Ποιοι οι πραγματικοί οικογενειακοί λόγοι του Γιάννη Χατζηγεωργίου [video]

Μία απρόσμενη εξέλιξη που ουδείς περίμενε στο Survivor 2022 έλαβε χώρα στο Συμβούλιο του Νησιού. Ποιοι οι πραγματικοί οικογενειακοί λόγοι του Γιάννη Χατζηγεωργίου;

Την ώρα που άπαντες ανέμεναν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων μεταξύ των δύο ομάδων, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός «πάγωσε» τους πάντες, ανακοινώνοντας ένα νέο της τελευταίας στιγμής.

Survivor 2022: Αποχώρηση «σοκ» για λόγους οικογενειακούς

Και, μάλιστα, αυτό που δήλωσε ο Γιώργος Λιανός δεν είχε να κάνει με τους τρεις υποψηφίους…

«Παιδιά, με συγχωρείτε για τη διακοπή, απλά έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και πρέπει να σας την μεταφέρω», σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor αιφνιδιάζοντας τόσο τις δυο ομάδες στο συμβούλιο του νησιού, όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

«Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει με τη συνέχεια του παιχνιδιού και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν. Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν.

Αυτό σημαίνει ότι, επειδή ήδη έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων τους οποίους έχει στηρίξει ήδη ο κόσμος, από τη στη στιγμή που έχουμε αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κλειδώσει η ψηφοφορία».

Survivor 2022: Κέρδισαν μία εβδομάδα χρόνο οι τρεις υποψήφιοι

«Οι τρεις παίκτες θα παραμείνουν στο Survivor αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα. Ο κόσμος έχει ψηφίσει.

Θα κρατήσουμε την ίδια ψηφοφορία ως έχει, η καταμέτρηση έχει γίνει.

Την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους δύο αγώνες ασυλίας και ο κόσμος πλέον θα ψηφίσει μόνο εκείνους», όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιανός.

Ετσι, Βαλάντης, Μυριέλλα Κουρεντή και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, κέρδισαν ακόμη λίγο χρόνο, ωστόσο εκκρεμεί να γίνει και η ψηφοφορία της επόμενης εβδομάδας για να δούμε ποιος (και αν) θα αποχωρήσει.

Ποιοι οι οικογενειακοί λόγοι του Γιάννη Χατζηγεωργίου

Πολλά γράφτηκαν και ακούγονται για τους πραγματικούς οικογενειακούς λόγους που οδήγησαν στην αποχώρηση τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Γεγονός είναι ότι οι οικογενειακοί λόγοι υγείας προϋπήρχαν του παιχνιδιού και τους ήξερε ο Γιάννης Χαζτηγεωργίου.

Γεγονός είναι επίσης ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση τόσο για το γεγονός ότι δεν έφερνε νίκες, όσο και εξαιτίας των επιθέσεων που δεχόνταν, κυρίως από τον Βαλάντη.

Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fimes.gr, και οι τρεις υποψήφιοι Βαλάντης, Μυριέλλα και Ευρυδίκη έλαβαν μεγάλο αριθμό ψήφων, γεγονός που σημαίνει ότι και οι τρεις είναι αρκετά δημοφιλείς.

Επίσης και οι τρεις φέρνουν νούμερα και τηλεθέαση και σίγουρα ο Ατζούν δεν ήθελε να τους χάσει τόσο νωρίς.

Επομένως, το σχέδιο θέλει τους τρεις υποψήφιους να κλειδώνουν τον μεγάλο αριθμό ψήφων που έλαβαν και να ανταγωνίζονται την επόμενη βδομάδα υποψηφίους χαμηλότερης δυναμικής – πιθανόν από τους Μαχητές.

Έτσι κανείς από τους τρεις δεν θα φύγει και ο Ατζούν θα είναι ευχαριστημένος.

Η παραγωγή του Survivor ξεκίνησε τα γνωστά της παιχνίδια.

Διαβάστε ποιοι είναι πραγματικά οι νέοι παίκτες του Survivor, Γιώργος Κατσαούνης, Γιωρίκας Πιλίδης, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.