Μυριέλλα Κουρεντή-Γιώργος Κατσαούνης, Survivor: Σάλος με φιλί στο στόμα, τι είπε ο σύντροφος, Γιάννης Λυγνός [video]

Μεγάλες εντάσεις και πολύ έρωτας στο Survivor με το πρώτο φιλί στο στόμα Μυριέλλας Κουρεντή-Γιώργου Κατσαούνη να είναι γεγονός.

Το ότι ο Γιώργος Κατσαούνης είναι ερωτευμένος με τη Μυριέλλα Κουρεντή είναι γνωστό, ωστόσο, απόψε η κατάσταση θα πάει ένα βήμα παραπέρα.

Όπως χαρακτηριστικά βλέπουμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Ασφαλώς και αργότερα στο συμβούλιο ο Βαλάντης είχε θέμα και με αυτό.

Δείτε το πρώτο φιλί στο στόμα Μυριέλλας Κουρεντή-Γιώργου Κατσαούνη:

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, η Μυριέλλα Κουρεντή δεν είναι single και έχει αποκαλύψει ότι έχει σύντροφο στην Ελλάδα, τον Γιάννη Λιγνό.

Ο λόγος για τον John Lygnos, τον μουσικό με τον οποίο και διατηρεί σχέση η γνωστή ηθοποιός.

Ο Γιάννης Λυγνός, γνωστός ως John Lygnos είναι μουσικός στο επάγγελμα.

Μυριέλλα Κουρεντή – Γιάννης Λυγνόςς έχουν ανεβάσει αρκετές κοινές τους φωτογραφίες στα social media και μάλιστα μαζί τρέχουν το project «Myriella and John».

Αν και ο Γιάννης Λυγνός στήριξε τη Μυριέλλα Κουρεντή στην αρχή του Survivor, είναι σίγουρο ότι σιγά-σιγά έχει αρχίσει να νιώθει άβολα με τη σχέση Μυριέλλας-Κατσαούνη.

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Λυγνός για την Μυριέλλα Κουρεντή:

Διαβάστε ποιος είναι πραγματικά ο Γιώργος Κατσαούνης και την τραγική ιστορία με τον θάνατο του συντρόφου της Μυριέλλας Κουρεντή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.