Αγγελική Νικολούλη: Γιατί φόρεσε κόκκινα στην εκπομπή για Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου. Τι σημαίνει το χρώμα

Πολύ συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα για τον λόγο που η Αγγελική Νικολούλη φόρεσε κόκκινα στην εκπομπή για Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου. Ποια η αλήθεια;

Η Αγγελική Νικολούλη έχει γράψει όλη την αλήθεια σε βιβλίο της για τις φορές που επιλέγει να φορέσει κόκκινο σακάκι στο «Φως στο Τούνελ».

Και στην εκπομπή των αποκαλύψεων για την υπόθεση της Πάτρας επέλεξε ξανά το συγκεκριμένο χρώμα.

Πρώτο trend στο Twitter έγινε και εχθές το «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη να εμφανίζεται οργισμένη στην εκπομπή για τις καθυστερήσεις και τις παραλείψεις των υπευθύνων στην υπόθεση της Πάτρας που δικαίως έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Με αποκαλύψεις και μαρτυρίες που είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, η Αγγελική Νικολούλη δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης, καθιστώντας σαφές πως γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα της επιτρέπεται να πει στον αέρα όσο οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι φανατικοί τηλεθεατές και αναγνώστες των βιβλίων της, ωστόσο, προχώρησαν σε σχόλια που… άναψαν φωτιές σχετικά με το πότε η ίδια φέρεται να έχει ανακαλύψει την αλήθεια στην εκάστοτε υπόθεση.

Και όλες οι φορές που η Αγγελική Νικολούλη γνώριζε πολλά για το έγκλημα με το οποίο ασχολείται η εκπομπή έχουν έναν κοινό παρονομαστή: το κόκκινο σακάκι της.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο Twitter, η Αγγελική Νικολούλη έχει παραδεχτεί στα βιβλία της πως κάθε φορά που φορά κόκκινο σακάκι στην εκπομπή, σημαίνει πως έχει ανακαλύψει τον δολοφόνο.

Το συγκεκριμένο σχόλιο, μάλιστα, δεν έγινε από έναν μόνο χρήστη του διαδικτύου, μα από πολλούς, με το κοινό να σχολιάζει πως και στην τελευταία εκπομπή για τη δολοφονία της Κάρολαϊν, η δημοσιογράφος είχε εμφανιστεί με κόκκινο σακάκι.

Τότε, βέβαια, ήταν η έκτακτη εκπομπή μετά τη σύλληψη του πιλότου.

Η αλήθεια για κόκκινο και Αγγελική Νικολούλη

Τι πραγματικά συμβαίνει, όμως, με το κόκκινο σακάκι που επιλέγει να φορά η Νικολούλη σε συγκεκριμένες εκπομπές;

Όπως η ίδια έχει γράψει στο βιβλίο της «Θάνατος με χείλη κόκκινα», το κόκκινο χρώμα το επιλέγει κάθε φορά που ερευνά μυστηριώδεις υποθέσεις, χωρίς όμως να έχει ψάξει το γιατί συμβαίνει αυτό.

Σχολιάζει, μάλιστα, πως το μαύρο χρώμα δεν το θέλουν επάνω της οι τηλεθεατές γιατί το θεωρούν προάγγελο κακών ειδήσεων.

Διαβάστε τι ρώτησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου η Νικολούλη για να την αναγκάσει να βγάλει τον πρώτο της… λυγμό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.