Δίκη Φιλιππίδη: Χαμός με επεισόδιο ανάμεσα σε Ελπίδα Νίνου και Λένα Δροσάκη. Διέκοψαν οι δικαστές

Πώς άναψαν τα αίματα ανάμεσα στην Ελπίδα Νίνου, σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, και τη Λένα Δροσάκη;

Τα αίματα άναψαν σήμερα έξω από την αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ανάμεσα στην σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον γιο του και την ηθοποιό.

Διεκόπη λίγα λεπτά μετά τις 11.00 την Παρασκευή η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς σημειώθηκε επεισόδιο ανάμεσα στην Ελπίδα Νίνου, σύζυγο του ηθοποιού και τη Λένα Δροσάκη.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας με την κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας, η οποία εμφανίστηκε συνοδεία του συζύγου της.

Έξω από την αίθουσα περίμεναν, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 που ήταν παρών, η σύζυγος του κατηγορούμενου, Ελπίδα Νίνου, καθώς και η Λένα Δροσάκη και άλλοι μάρτυρες των δύο πλευρών, των οποίων η παρουσία εντός της δικαστικής αίθουσας απαγορεύεται.

Όταν ο Δημήτρης Φιλιππίδης βγήκε από τη δικαστική αίθουσα, η Ελπίδα Νίνου του είπε ότι η Λένα Δροσάκη την έσπρωξε και αυτός κατευθύνθηκε προς τους αστυνομικούς φρουρούς στους οποίους υπέδειξε την ηθοποιό και στη συνέχεια την κινήθηκε προς το μέρος συνοδεία του αστυνομικού.

Η Λένα Δροσάκη απάντησε ότι απλά περπατούσαν στον διάδρομο και ακούμπησαν η μία την άλλη ενώ περπατούσαν. Να σημειωθεί ότι η Λένα Δροσάκη συνοδευόταν από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.