Χανιά: Γιατί γευμάτισαν μαζί σε ψαροταβέρνα Μπακογιάννη – Βενιζέλος [φωτο]

Γεύμα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στους συνεργάτες του παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη, πριν την έναρξη των εργασιών της πολιτικής επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης γευμάτισαν, όπως αναφέρει το zarpanews.gr, σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Μαράθι Χανιών.

Η παραλία ήταν γεμάτη από λουόμενους και το γεύμα εξελίχθηκε σε χαλαρό κλίμα και καλοκαιρινή διάθεση.

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες της Πολιτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης

Με θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος στην ατζέντα της , όπως η ασφάλεια και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και με το επίκεντρο στην κρίση στην Ουκρανία, συνεδριάζει από σήμερα και για δύο ημέρες στα Χανιά η Πολιτική Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ειδικότερα, η συνεδρίαση διεξάγεται στην Κρήτη μετά από πρόσκληση της αντιπροέδρου της Πολιτικής Επιτροπής, Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ θα συμμετάσχει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης Τiny Kox, πρόεδροι εθνικών κοινοβουλίων και από ελληνικής πλευράς ο πρώην επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης στα Χανιά ήταν προγραμματισμένη για την περίοδο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου, ωστόσο λόγω των συνθηκών της πανδημίας, δεν κατέστη εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Τον περασμένο Μάρτιο η βουλευτής Χανίων, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης και επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπείας Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι έγινε αποδεκτή η πρόσκληση που απηύθυνε.

Τα μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα συμμετάσχουν στη συνεδρίαση, βρίσκονται από χθες στα Χανιά και μάλιστα ξεναγήθηκαν στο νέο Αρχαιολογικού Μουσείο στην περιοχή της Χαλέπας, που άνοιξε τις πύλες του τον περασμένο μήνα και θα εγκαινιαστεί και επισήμως από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 11 Ιουνίου.

Το βράδυ παρακάθισαν σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν τους ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής.

Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, τα μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης θα βρεθούν στην Αργυρούπολη όπου η επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας Ντόρα Μπακογιάννη θα παραθέσει γεύμα με τη συμμετοχή και του πρώην Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.