Αποκάλυψη σοκ για Κολωνό: «Η μητέρα εξέδιδε τη 12χρονη πριν τον Ηλία Μίχο». Γιατί συνελήφθη

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τη μητέρα της 12χρονης που εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος;

Όλο και πιο σοκαριστική γίνεται η ιστορία κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, υπόθεση για την οποία έχουν συλληφθεί η μητέρα της και ο 53χρονος Ηλίας Μίχος για μαστροπεία και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης για βι@σμό ανηλίκου.

Σύμφωνα με την αστυνομική ρεπόρτερ του Alpha, Ηρώ Καρυοφύλλη oι Αρχές εκτιμούν πως η 37χρονη μητέρα είναι αυτή που άρχισε να εκδίδει το ίδιο της το παιδί πριν από έναν χρόνο και στη συνέχεια ενεπλάκη ο 53χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ.

“Προσπαθώ να καταλάβω από τις πληροφορίες ποιος ξεκίνησε να εκπ@ρνεύει το κορίτσι και αν το έκαναν από κοινού. Οι πληροφορίες που έχω λένε ότι το παιδί, μέσα από την κατάθεσή του στους ψυχολόγους του Ανηλίκων, ξεκίνησε από τα 11 του και όχι από τα 12 να γίνεται σε βάρος του αυτό το έγκλημα” είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στο “Tlive”.

“Οι Αστυνομικοί όταν του μιλούσαν για τη μητέρα, κατάλαβαν ότι γνωρίζει πολλά περισσότερα για τη μητέρα του και δεν τα λέει. Εκεί υποψιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει με τη μητέρα και έλεγαν ότι είναι υπό έρευνα. Σε αυτό που έχουν καταλήξει, λοιπόν, είναι ότι η μητέρα άρχισε να εκδίδει το παιδάκι για πρώτη φορά, πριν από περίπου έναν χρόνο. Οι πληροφορίες βγαίνουν από την Αστυνομία.

Στη συνέχεια λοιπόν προέκυψε τον περασμένο Απρίλιο η εμπλοκή του 53χρονου κατηγορούμενου. Η Αστυνομία λοιπόν έχει καταλήξει ότι η μητέρα έβγαζε χρήματα σε βάρος του παιδιού, εκπ@ρνεύοντάς το και το ίδιο ήρθε να κάνει στη συνέχεια και ο 53χρονος κατηγορούμενος”, πρόσθεσε.

Η ρεπότερ επισήμανε ότι οι αστυνομικοί έχουν μιλήσει με ανθρώπους από τη γειτονιά της ανήλικης και έχουν μαρτυρίες κατοίκων που λένε ότι έβλεπαν την 37χρονη μαζί με την κόρη της να συναντιέται στην περιοχή του Κολωνού με άγνωστους άνδρες.

“Είχε μαζί της το παιδί το οποίο εξαφανιζόταν για λίγη ώρα μαζί με τους άνδρες που συναντούσε η μητέρα. Και στη συνέχεια το παιδί έπεστρεφε. Μία γυναίκα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού και κατέθεσε -δυστυχώς- προφορικά” σημείωσε, τονίζοντας ότι τα επτά αδερφάκια της 12χρονης αναμένεται να καταθέσουν, προκειμένου να διευκρινιστεί εάν είχαν πέσει και εκείνα θύματα κακοποίησης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.