Η ερώτηση που κόλλησε στον τοίχο το Βενιζέλο [video]

Ποιά η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας της χώρας; Δείτε το βίντεο με την ερώτηση της Δήμητρας Γκαλονάκη.

Με την ερώτηση η Δήμητρα Γκαλονάκη από το πρακτορείο ειδήσεων Ην – Ων έστρεψε επάνω της όλα τα βλέμματα, εκτός από αυτό του Ευάγγελου Βενιζέλου. Άλλωστε γι’ αυτό τα blogs βρίσκονται στη μαύρη λίστα της κυβέρνησης.

Η Δήμητρα Γκαλονάκη, σε έντονο ύφος, έκανε την εξής ερώτηση στον Ευάγγελο Βενιζέλο:

«Στην Ελλάδα έχουμε ακόμα υψηλό επίπεδο ζωής. Θα ήθελα να σας ρωτήσω από που το κρίνετε, όταν πλέον έχουμε φτάσει τα 400 ευρώ -εργασιακά εκεί πάτε τους δημόσιους υπαλλήλους. Έχετε δίκιο ότι έχουμε υψηλό επίπεδο ζωής, γιατί μας χρωστάει η Γερμανία 1,3 τρισ. και πάλι ξαναδίνουμε κατοχικό δάνειο στη Γερμανία για να βγάλουν λεφτά οι Γερμανοί».

Λίγο πριν ολοκληρώσει, η Δήμητρα Γκαλονάκη ανέβασε περισσότερο τους τόνους μιλώντας στον Ευάγγελο Βενιζέλο για εκλογές:

«Αφού έχουμε μια δημοκρατική, ελληνική κυβέρνηση, το 60% του ελληνικού λαού ζητάει εκλογές. Κάντε εκλογές τώρα κύριε υπουργέ! Τώρα εκλογές».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι θα απαντήσει σε αυτή την ερώτηση μέσα στη Βουλή, όταν τον ρωτήσουν εκεί, καθώς μια τέτοια ερώτηση είναι κοινοβουλευτικού χαρακτήρα.

Ακούστε την ερώτηση της Δήμητρας Γκαλονάκη και την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου:

Διαβάστε γιατί έξαλλος ο Βενιζέλος απαίτησε παρατήσεις στη Στατιστική Υπηρεσία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.