Ποια παντρεύτηκε ο Νάσος Γαλακτερός μετά την Κορομηλά

Ποια παντρεύτηκε ο Νάσος Γαλακτερός μετά την Ρούλα Κορομηλά; Τί είχε συμβεί με το διαζύγιο του Νάσου Γαλακτερού και της Ρούλας Κορομηλάς;

Γαμπρός για τρίτη φορά ντύθηκε ο πρώην άσος του μπάσκετ, Νάσος Γαλακτερός, μετά τη Ρούλα Κορομηλά.

Ο γάμος του Νάσου Γαλακτερού με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, και δεν ξεπέρασε τα 60 άτομα, στο εκκλησάκι που στεγάζεται στον χώρο του Αμερικάνικου Κολλεγίου στην Θεσσαλονίκη.

Το νυφικό ήταν απλό και θα φέρει την υπογραφή του οίκου που διατηρεί η οικογένεια της νύφης.

Ο Νάσος Γαλακτερός πήρε το διαζύγιό του από τη Ρούλα Κορομηλά πριν από δύο χρόνια και αν και κάποιοι περίμεναν να δουν στα δικαστήρια κάποιον από τους δύο, τελικά εμφανίστηκε ο δικηγόρος που έχει αναλάβει και τους δύο, για να τακτοποιήσει το θέμα.

Η πρώτη συζήτηση έγινε και παρά τα όσα λέγονταν κατά καιρούς σε κύκλους της σοουμπίζ ότι δεν θα τα έβρισκαν και το διαζύγιό τους δεν θα ήταν τόσο εύκολο, τελικά έπεσαν έξω.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Νάσος Γακακτερός φαίνεται ότι είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα από την πρώτη στιγμή και θέλησαν να χωρίσουν όμορφα και πολιτισμένα. Γι’ αυτό έδωσαν εντολή σε δικηγόρο από κοινού να προβεί στις απαιτούμενες διεργασίες.

Τώρα ο Νάσος Γαλακτερός φαίνεται να συνεχίζει τη ζωή του με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία -ομολογουμένως- μοιάζει αρκετά στη Ρούλα.

Διαβάστε ποιο ήταν το σοβαρό ατύχημα της Ρούλας Κορομηλά στο Greek Idol.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!