Αθηνά Ωνάση: η κατάρα της αυτοκτονίας την χτύπησε

Η κατάρα της αυτοκτονίας χτύπησε την Αθηνά Ωνάση, καθώς η πρώην σύντροφος του Alvaro, Cibele Dorsa, έδωσε τέλος στη ζωή της με τον πιο τραγικό τρόπο. Τι ακριβώς συνέβη και γιατί έχει σοκαριστεί η Αθηνά Ωνάση;

Η πρώην σύντροφος του Alvaro, του συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, Ζιμπέλ Ντόρσα αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον έβδομο όροφο του σπιτιού της.

Η 36χρονη καλλονή Cibele Dorsa έκοψε το νήμα της ζωής της μη μπορώντας να αντέξει το χαμό του συντρόφου της, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει στις 30 Ιανουαρίου.

Την πρόθεση της να εγκαταλείψει αυτόν τον κόσμο, την είχε ανακοινώσει η ίδια μέσω Twitter, την ημέρα που αυτοκτόνησε ο σύντροφος της: «Ο φίλος μου αυτοπυροβολήθηκε. Απόψε μαζί με εκείνον πέθανα και εγώ. Είμαι νεκρή. Προτιμώ να πάω μαζί του, δεν έχω πια τη δύναμη να ζήσω. Θέλω να πάω να τον βρω», είχε γράψει και απ΄ότι φαίνεται, το έκανε πραγματικότητα.

Στο αποχαιρετηστήριο μήνυμα της, η Σιμπέλ Ντόρσα κατακεραυνώνει το Ντόντα και την Αθηνά Ωνάση που θεωρεί υπαίτιους για το ότι δεν έβλεπε την κόρη της. Σημειώνεται οτι ο Αλβάρο είχε κερδίσει την κηδεμονία του μικρού κοριτσιού και η Σιμπέλ προσπαθούσε να την πάρει πίσω. «Η Αθηνά δεν θα γνωρίσει ποτέ την πραγματική αγάπη», καταλήγει η όμορφη Βραζιλιάνα λίγο πριν αυτοκτονήσει, αναστατώνοντας την ελληνίδα κληρονόμο.

Δείτε βίντεο για την αυτοκτονία της πρώην του Αλβάρο της Αθηνάς Ωνάση:

Η Αθηνά Ωνάση μεγαλώνει το παιδί της Ζιμπέλ Ντόρσα και του Αλβάρο και είναι σοκαρισμένη με το γεγονός. Τώρα καλείται να εξηγήσει το τραγικό γεγονός στο μικρό κοριτσάκι, το οποίο -αναπόφευκτα- θα δει στα μάτια της μια δεύτερη μητέρα. Η τραγική ιστορία της οικογένειας συνεχίζεται με περίεργο τρόπο.

Διαβάστε τις δύσκολες ώρες της Αθηνάς Ωνάση με το παιδί του Αλβάρο και της αυτόχειρ, Ζιμπέλ Ντόρσα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.