Πανικός Τσοχατζόπουλου: 1500 διαδηλωτές σπίτι του [video]

Πανικόβλητος ο Άκης Τσοχατζόπουλος είδε κόσμο να συγκεντρώνεται έξω από το πανάκριβο σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Δείτε βίντεο με τη διαμαρτυρία και τα ΜΑΤ στο σπίτι του Τσοχατζόπουλου.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν στο σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου όταν κόσμος μαζεύτηκε από κάτω φωνάζοντας συνθήματα.

Στην αρχή οι δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί σε όλο το πλάτος της οδού Δ. Αρεοπαγίτου. Στην συνέχεια άνοιξαν τον δρόμο και οι διαδηλωτές προχώρησαν κάτω από το σπίτι του Τσοχατζόπουλου. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα, όπως:
«Βίκυ (Σταμάτη) γερά, παρ’ του τα λεφτά»
«Άκη αλήτη, βγες από τον φεγγίτη»
«Άκη ρεμάλι, έχουμε πεθάνει».
«Φέρε πίσω τα λεφτά μας!»

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν μέσα στο σπίτι και παρακολουθούσε τα πάντα πίσω από την κουρτίνα. Με τηλεφωνήματα του ζητούσε από τα ΜΑΤ να διώξουν τον κόσμο.

Δείτε βίντεο με τη διαμαρτυρία και τα ΜΑΤ στο σπίτι του Τσοχατζόπουλου:

Περίπου χίλια πεντακόσια άτομα αψήφησαν τη δυνατή βροχή και το κρύο και απάντησαν θετικά στο κάλεσμα του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολάτου για ειρηνική διαδήλωση έξω από το νεοκλασικό σπίτι του Άκη Τσοζατζόπουλου που βρίσκεται δίπλα στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Με κύριο σύνθημα «Άκη φέρε πίσω τα λεφτά» άνεργοι, συνταξιούχοι και χαμηλόμισθοι δήλωσαν πως αυτή ήταν μόνο η αρχή καθώς θα ακολουθήσουν ανάλογες κινητοποιήσεις σε σπίτια πολιτικών. Ένας συνταξιούχος κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε «Η ομορφιά σου Άκη μας πετάει αεροπλάνα, όμως οι μίζες και τα δις ζαλίζουν μάτια πλάνα».

Η αγανάχτηση του κόσμου ξεχειλίζει και τα καλύτερα.. τώρα άρχισαν.

Διαβάστε τις φερόμενες offshore του Άκη Τσοχατζόπουλου και γιατί το ΣΔΟΕ ελέγχει τις δοσοληψίες του Τσοχατζόπουλου για τα υποβρύχια από τη Γερμανία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.