Το Fimes.gr στο Google Travel Forum με Σάκη Ρουβά [φωτο]

To Fimes.gr βρέθηκε στο πρώτο Google Travel Forum με guest τον Σάκη Ρουβά. Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή εκδήλωση.

Πώς κατάφερε το Google να φοβίσει τους ανταγωνιστές του; To Fimes.gr ήταν καλεσμένο στο Αθηνών Αρένα, είδε και σας μεταδίδει!

Το 1ο Google Travel Forum στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο Αθηνών Αρένα και τα είχε όλα. Αν και το πρόγραμμα ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω του όγκου των εγγραφών της τελευταίας στιγμής, ξεχωρίσαμε την εμπνευσμένη ομιλία του Brand strategist Peter Economides, τη συζήτηση του γενικού διευθυντή της Google Στέφανου Λουκάκου με τον Παύλο Γερουλάνο, ενώ ο Σάκης Ρουβάς απογείωσε το κοινό με το εντυπωσιακό πρόγραμμά του.

Με το σύνθημα Dream, Plan, Book, Experience, and Share, στο πρώτο μέρος τα στελέχη του Google παρουσίασαν στους επαγγελματίες του τουρισμού τις διαφημιστικές υπηρεσίες Adowrds, τονίζοντας πολλές φορές ότι δεν υπάρχει καλύτερη πλατφόρμα προβολής για μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις. Η δήλωση του Στέφανου Λουκάκου ότι σύντομα το Google θα προσφέρει τη δυνατότητα σε μικρά ξενοδοχεία να δημιουργήσουν δωρεάν ιστοσελίδες και να διαφημιστούν δωρεάν «μέχρι να σταθούν στα πόδια τους» έκανε πολλές εταιρίες του web development και της διαφήμισης να χάσουν τον ύπνο τους.

Στο δεύτερο μέρος μίλησε ο John Kent, ιδρυτής πολλών startups στο χώρο του τουρισμού και πλέον ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας resorts. Ο κ. Kent μίλησε με αριθμούς και στοιχεία λέγοντας ότι το μέλλον του τουρισμού βρίσκεται μόνο στο διαδίκτυο και στα δυναμικά πακέτα τουρισμού.

Η ομιλία του Peter Economides σίγουρα θα μείνει από το Google Travel Forum. Ο διάσημος brand strategist μίλησε για την επανατοποθέτηση του brand Greece στη διεθνή τουριστική αγορά και τη σημασία των social media σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Ο Παύλος Γερουλάνος, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο χωρίς σακάκι ανέβηκε στη σκηνή του Αθηνών Αρένα για να «συνομιλήσει» με τον διευθυντή του Google για τις ενέργειες που έχει κάνει η Ελλάδα μέσω του VisitGreece και των social media. Πρόθεση του κ. Γερουλάνου είναι η δημιουργία ιδιωτικής εταιρίας marketing μέσα στον ΕΟΤ με δεκαετές πλάνο για την προβολή της Ελλάδας.

Προς το τέλος της εκδήλωσης, οι Onirama ξεκίνησαν το party. Αυτός που ξεχώρισε, ωστόσο, ήταν για άλλη μια φορά ο Sakis με τις εντυπωσιακές δίμετρες χορεύτριες του. Ο Σάκης Ρουβάς μάγεψε το κοινό που ξεκίνησε να τραγουδάει και να χορεύει. Δεν έλειψαν και οι επιδρομές δύο γυναικών και ενός άνδρα να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν τον Σάκη.

Το Google έκανε ό,τι μπορούσε για να διοργανώσει ένα άκρως εντυπωσιακό event με χιλιάδες καλεσμένους, και το ισοζύγιο -αν και οργανωτικά προβλήματα υπήρχαν- ήταν αναμφισβήτητα θετικό. Ουσιαστικά ήταν μία εκδήλωση για να προβληθούν στοχευμένα και άμεσα τα εργαλεία του αμερικανικού κολοσσού και να ειπωθεί με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ότι το Google στρέφεται προς τον τουρισμό. Τρέμετε expedia, booking και λοιποί!

Δείτε φωτογραφίες από το 1ο Google Travel Forum:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.