Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια τον Ιανουάριο 2011

Καλή χρονιά. Ποιες οι προβλέψεις για ζώδια τον Ιανουάριο 2011; Ο Ιανουάριος εισέρχεται δυναμικά με την πρώτη έκλειψη Ηλίου του έτους στο ζώδιο του Αιγόκερου σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο. Η συμμετοχή του Πλούτωνα και του Άρη επίσης στον Αιγόκερω στην έκλειψη Ήλιου, ενεργοποιούν θέματα που αφορούν τις κοινωνικές και οικογενειακές δομές, όσο και ζητήματα που αφορούν σχέσεις ιεραρχίας. Σε προσωπικό επίπεδο βγαίνουν στο φως θέματα συμπεριφοράς στον τομέα των σχέσεων που περιέχουν ανωριμότητα και κυρίως ανευθυνότητα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις για τα ζώδια το 2011, θα χρειαστεί αρκετά συχνά να αναμετρηθούμε με τον αν αξίζει για την καριέρα, την κοινωνική μας βιτρίνα αλλά και τα οικογενειακά στερεότυπα και πρέπει να ξεπουλήσουμε τον εαυτό μας και τις αληθινές του ανάγκες και επιθυμίες. Όπως και το να αναρωτηθούμε τι «χώρος» μένει για πραγματική σχέτιση και συναισθητική ανατροφοδοσία κουβαλώντας αυτά τα βάρη, τόσο μέσα μας, όσο και στην καθημερινότητα μας.

Ο Ιανουάριος 2011 φέρνει όλα τα ζώδια αντιμέτωπα με τα όρια των αντοχών τους, βγάζοντας στην επιφάνεια συσσωρευμένη ψυχική, σωματική και νοητική κούραση. Από την άλλη, δίνει διεξόδους για ταξίδια, επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και διασκέδαση.

Ζώδια 2011: Αστρολογικές προβλέψεις

Κριός: Φέτος είναι η χρονιά σας από κάθε άποψη. Καλή χρονιά. Σημαντικές ανακατατάξεις μέσα από αντιφατικά γεγονότα και συναισθήματα, με τον κυβερνήτη σας τον Άρη ανάδρομο, τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Δία σε δύσκολη όψη, επιφυλάσσει για εσάς ο Ιανουάριος. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα καριέρας και επικοινωνίας και χειριστείτε με ωριμότητα οικογενειακά ζητήματα αλλά και θέματα που αφορούν πρόσωπα εξουσίας. Αξιοποιείστε την εύνοια της Αφροδίτης αλλά και του Δία που εισέρχεται στο ζώδιο σας, και εστιάστε στο να πετύχετε τους στόχους σας, ενθυμούμενοι πως οι πολώσεις και οι ανταγωνισμοί δεν είναι σε καμία περίπτωση σύμμαχοι σας.

Ταύρος: Ο νέος χρόνος μπαίνει για εσάς με το δεξί. Καλή χρονιά. Η θετική όψη της έκλειψης Ήλιου, του Ερμή, του Άρη και του Πλούτωνα, καθιστούν τον Ιανουάριο για εσάς μία περίοδο σημαντικών ευκαιριών και έντονης δράσης. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναδιαπραγματευτείτε και να πετύχετε στόχους που αφορούν την καριέρα σας, τον οικογενειακό τομέα, θέματα σχέσεων, αλλά και οικονομικά ζητήματα. Παραμερίστε με κάθε κόστος χαώσεις, πλάνες και μπερδεμένες καταστάσεις που σας στερούν την ισορροπία και την δύναμη σας. Κρατήστε ισορροπίες σε θέματα που αφορούν πρόσωπα εξουσίας.

Δίδυμοι: Οι αποφάσεις που παίρνετε τώρα θα καθορίσουν το μέλλον σας. Καλή χρονιά. Ο καινούριος χρόνος μπαίνει θέτοντας για εσάς «καρμικά» ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση της δύναμης σας αλλά και την ποιότητα και το ήθος της. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή, σε ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις σπουδές, το εξωτερικό, νομικές διαδικασίες, συμβόλαια, αλλά και σχέσεις με συγγενείς και κληρονομικά ζητήματα. Όσα προκύπτουν αυτή την περίοδο έχουν στόχο να σας οδηγήσουν σε «γενναίες» αλλαγές που προάγουν την ελευθερία σας και θα χρειαστεί να εξελιχθούν, μέσα από σημαντικές διεργασίες. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η εύνοια της Αφροδίτης, του Ήλιου και του Άρη, δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις και περιβάλλον υποστήριξης σε κάθε τομέα.

Καρκίνος: Αλλάξτε με δύναμη και στρατηγική ό,τι σας αποδυναμώνει. Καλή χρονιά. Με τη Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στο απέναντι σας ζώδιο του Αιγόκερου, αλλά και την παρουσία του Ήλιου, του Ερμή, του Άρη και του Πλούτωνα σε αυτό, ο Ιανουάριος θέτει σε προτεραιότητα διεργασίες με στόχο επαγγελματικές και οικογενειακές αλλαγές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβετε την αυτοδυναμία σας σε ζητήματα καριέρας, οικονομικών και σχέσεων, παραμερίζοντας άτομα, καταστάσεις και πεποιθήσεις που σας καθηλώνουν. Το κριτήριο για την επιτυχία τους είναι να εστιάσετε την δύναμη σας στο να αφήσετε πίσω ανώριμες συμπεριφορές, παθολογικές σχέσεις εξάρτησης και αποδυνάμωσης και να σταθείτε επάξια στο ύψος σας.

Λέων: Κάντε χώρο για θετικές επιλογές που στηρίζονται στην πραγματικότητα. Καλή χρονιά. Σημαντικές διεργασίες φέρνει στο προσκήνιο για εσάς ο Ιανουάριος, τόσο στο προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Κυρίως στο δεύτερο μισό του μήνα με την εύνοια του Άρη και του Ήλιου, μπορείτε να επιτύχετε μια εξαιρετική διαχείριση σε ζητήματα που αφορούν νομικές διαδικασίες, σπουδές, συμβόλαια, αλλά και θέματα που εμπλέκονται πρόσωπα εξουσίας. Δώστε την ενέργεια σας στο να απεμπλακείτε από χαώσεις και αυτοεξαπατήσεις που σας περιπλέκουν και σας αποδιοργανώνουν. Η εύνοια του Δία και της Αφροδίτης άλλωστε, σας υπόσχονται πολύ καλύτερες και «αληθινές» επιλογές σε κάθε τομέα.

Παρθένος: Σημαντικές αλλαγές οδηγούν σε μια νέα θετική μορφή τάξης. Τολμήστε.
Καλή χρονιά. Μετά από μια μεγάλη περίοδο συνεχών πιέσεων, ο Ιανουάριος έρχεται με την διάθεση να εξισορροπήσει θετικά προς εσάς τα πράγματα, δίνοντας σας σημαντικές ευκαιρίες σε κάθε τομέα. Η έκλειψη Ηλίου, ο Ερμής, ο Άρης και ο Πλούτωνας από το φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερου, σας δίνουν όλα τα εχέγγυα αυτό τον μήνα για να προωθήσετε και να επιτύχετε υψηλούς στόχους σε κάθε τομέα. Σημαντικές αναθεωρήσεις και αλλαγές πορείας είναι το κλειδί ώστε να ανατραπούν θετικά μπερδεμένες και χαοτικές καταστάσεις προς κάθε κατεύθυνση. Αποφύγετε οικονομικές και συναισθηματικές υπερβολές.

Ζυγός: Φέτος ο Δίας απέναντι σας, έρχεται να επεκτείνει κάθε σας επιθυμία. Καλή χρονιά. Σημαντικές ανακατατάξεις που περιέχουν πιέσεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα, φέρνει στο προσκήνιο για εσάς ο Ιανουάριος, με την έκλειψη Ήλιου, τον Άρη, τον Ερμή και τον Πλούτωνα σε δύσκολη όψη. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, σας ζητιέται να αφήσετε πίσω σας παθολογικές καταστάσεις και να εξελιχθείτε με γνώμονα την ευθύνη απέναντι στον εαυτό σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, ο Άρης, ο Ήλιος και η Αφροδίτη ανατρέπουν θετικά την πίεση και σας βοηθούν να κατανοήσετε πως μπορείτε να απεγκλωβίσετε την δύναμη σας από λάθος επιλογές. Ο δε Δίας απέναντι σας, σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες όλο το 2011 για νέες, θετικές επιλογές.

Σκορπιός: Ανατροπές που αν και δείχνουν δυσάρεστες, σας απαλλάσσουν από πλάνες. Καλή χρονιά. Μετρημένες και ρεαλιστικές κινήσεις ζητάει από εσάς ο Ιανουάριος στον επικοινωνιακό τομέα αλλά και σε ζητήματα που αφορούν σχέσεις και την καριέρα σας. Ο Άρης και ο Ήλιος σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, σας δείχνουν ξεκάθαρα πως όσο προσπαθείτε να βρείτε ισορροπίες μέσα σε παράλογες διαδικασίες, σκέψεις και πεποιθήσεις, το μόνο που καταφέρνετε είναι να χαώνεστε και να ματαιοπονείτε. Ξεκαθαρίστε, κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, ασαφείς και περιπλεγμένες καταστάσεις, εκθέτοντας τες στην αλήθεια και την πραγματικότητα. Ζητήστε στήριξη και βοήθεια από άτομα που σας βοηθούν να είστε διαυγείς.

Τοξότης: Το 2011 η εύνοια του Δία σας υπόσχεται πλειάδα ευκαιριών σε κάθε τομέα. Καλή χρονιά. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σας ξεκινά ο Ιανουάριος, δίνοντας ευκαιρίες για διασκέδαση, ταξίδια και εγκάρδιες επαφές. Η έκλειψη Ηλίου στο γειτονικό σας ζώδιο του Αιγόκερου και μια πλειάδα πλανητών σε αυτό, αλλά και η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα, σας λένε πως ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω μηχανισμούς αποδυνάμωσης στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα αλλά και σε θέματα που αφορούν ιεραρχικά την καριέρα σας και να εξελιχθείτε προς τα εμπρός. Ζητήματα που αφορούν νομικές διαδικασίες, συμβόλαια, θέματα σπουδών και μετακινήσεις, τώρα με την εύνοια του Δία μπορούν να πάρουν τον δρόμο τους.

Αιγόκερως: Απεμπλακείτε από λάθος ευθύνες και άσκοπη πίεση. Όλα τα φώτα πέφτουν επάνω σας τον Ιανουάριο. Η έκλειψη Ηλίου αλλά και η παρουσία του Ήλιου, του Ερμή, του Άρη και του Πλούτωνα στο ζώδιο σας, κάνουν τον μήνα εξαιρετικά σημαντικό σε όγκο εξελίξεων για εσάς σε κάθε τομέα. Σημαντικές αλλαγές και καινούρια ξεκινήματα στον προσωπικό, οικογενειακό και οικονομικό τομέα, αλλά και σε θέματα καριέρας σας φέρνουν αντιμέτωπους με ανώριμες καταστάσεις και επιλογές που ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας. Στερεότυπα και πεποιθήσεις που εμπόδιζαν την ανάπτυξη σας, είναι πλέον αναγκαιότητα να επαναπροσδιοριστούν και να μεταλλαχθούν με στόχο την εξέλιξη σας.

Υδροχόος: Ανατροπές και εντάσεις σας δείχνουν το δρόμο προς την ελευθερία. Ισχυρές πυρηνικές αλλαγές ζητάει από εσάς ο Ιανουάριος, καθ’ όλη του την διάρκεια. Στρεβλώσεις, πλάνες, παράλογες πεποιθήσεις και επιλογές, ήρθε η ώρα να αντιμετωπιστούν με αλήθεια, ωριμότητα και στρατηγική εξυγίανση τους σε κάθε τομέα. Οι δυσκολίες που εμφανίζονται αυτή την περίοδο θα σας ωθήσουν να ανατρέψετε πλάνες και μπερδεμένες καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Μια πλειάδα πλανητών στο γειτονικό σας ζώδιο του Αιγόκερου, ο Ήλιος και ο Άρης στο ζώδιο σας, η έκλειψη Ηλίου και η όψη συνόδου Δία – Ουρανού, σας στρέφουν σε ρεαλιστικές, γειωμένες επιλογές που σας ενδυναμώνουν.

Ιχθείς: Κρατήστε ισορροπίες και εδραιώστε μια νέα πορεία επιλογών που σας προσφέρουν ασφάλεια. Με πολλές επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια ξεκινά για εσάς ο Ιανουάριος, εφιστώντας σας παράλληλα την προσοχή σε ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία, συγγενείς, αλλά και οικονομικά και νομικά ζητήματα που θα χρειαστεί να προσεχθούν ιδιαίτερα ώστε να αποφύγετε ανατροπές. Αξιοποιείστε την περίοδο αυτή βάζοντας σε νέα βάση επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα αλλά και θέματα καριέρας, αφαιρώντας από αυτά στρεβλώσεις και πλάνες και δομώντας μια ισχυρή στρατηγική που στηρίζεται στην πραγματικότητα. Αποφύγετε υπερβολές στον συναισθηματικό τομέα αλλά και το να στηριχτείτε σε πρόσωπα και υποσχέσεις που είναι αμφίβολο αν θα τηρηθούν. Κυρίως εσείς του τρίτο δεκαημέρου, χειριστείτε με μεγάλη προσοχή το κάθε σας βήμα.

Διαβάστε αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το 2011.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!