Τα τραγούδια της Ελλάδας στη Eurovision 2011 [video]

Ακούστε τα τραγούδια της Ελλάδας στην Eurovision 2011. Τα τραγούδια των Λούκα Γιώρκα, Βαλάντω, Αντιγόνη Ψυχράμη, Τριημιτόνιο, Κόκκινα Χαλιά, Νίκη Πόντε, αλλά και το τραγούδι με το οποίο θα πήγαινε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Σήμερα το μεσημέρι θα ακούσουμε ένα λεπτό από όλα τα τραγούδια της Ελλάδας για τη Eurovision 2011. Τι ξέρουμε για τα τραγούδια;

Η Αντιγόνη Ψυχράμη, η Βαλάντω Τρύφωνος, το συγκρότημα «Κόκκινα Χαλιά», η Νίκκη Πόντε, ο Λούκας Γιώρκας, και το συγκρότημα Τριημιτόνιο, όλοι συμμετέχοντες σε μουσικά τηλεοπτικά talent shows, είναι οι πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες οι οποίοι θα διαγωνιστούν για την ανάδειξη εκείνου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 56ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2011.

Λούκας Γιώρκας: τραγούδι σε σύνθεση Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και στίχους Έλεάνας Βραχάλη, λαϊκό τραγούδι με αγγλικό στίχο.

Νίκη Πόντε: dance κομμάτι που δεν ενθουσιάζει με το πρώτο άκουσμα.

Τριημητόνιο: τραγούδι Νίκου Τερζή που θέλει να κάνει την έκπληξη.

Κόκκινα Χαλιά: ποπ-ροκ κομμάτι στο στυλ τους.

Βαλάντω: η μοναδική μπαλάντα

Ακούστε εδώ τα τραγούδια της Ελλάδας Eurovision 2011. Ποιο τραγούδι προτιμάτε;
[poll id=”20″]

Ακούστε το τραγούδι του Νίκου Τερζή που θα έστελνε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στη Eurovision:

Μήπως διακρίνετε κι εσείς κάποιες ομοιότητες με το Last Summer του Νίκου Γκάνου; Ελάτε τώρα..

Ο τελικός για τα τραγούδια της Ελλάδας στη Eurovision 2011 θα γίνει την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο της ΝΕΤ, Λένα Αρώνη. Ο καλλιτέχνης ή το συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα θα επιλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και την κριτική επιτροπή, ενώ η ψήφος τους θα μετρήσει εξίσου (50-50).

Ο διαγωνισμός Eurovision 2011 θα γίνει στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας στις 10, 12 (ημιτελικοί) και 14 (τελικός) Μαΐου 2011.

Ακούστε τα τραγούδια της Ελλάδας στη Eurovision 2011, ψηφίστε ποιο προτιμάτε και δείτε τι ψήφισαν πάνω από 2.000 αναγνώστες σε προηγούμενο poll για Ελλάδα-Eurovision 2011.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.