Κατερίνα Κουμπή: ποια η ερωμένη-μυστήριο Σκαρμούτσου

Η Κατερίνα Κουμπή φέρεται να είναι η νέα σύντροφος του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Ποια η κοπέλα-μυστήριο και ποιος ο στενός δεσμός της Κατερίνας Κουμπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος του Master Chef φέρεται να έχει σχέση με την Κατερίνα Κουμπή, που δουλεύει στο στούντιο ΑΤΑ.

Σκαρμούτσος-Κουμπή γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Master Chef και γρήγορα ξεκίνησε η σχέση τους.

Η Κατερίνα Κουμπή είναι στενή φίλη και συνεργάτιδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μάλιστα πριν λίγους μήνες είχαν ακουστεί φήμες οτι είναι μαζί. Στον απόηχο του χωρισμού του με την Νάντια Μπουλέ το καλοκαίρι, μια τρυφερή φωτογραφία Γρηγόρη Αρναούτογλου-Κατερίνας Κουμπή (δεξιά) αναστάτωσε τον παρουσιαστή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αρνήθηκε τότε το ειδύλλιο κατηγορηματικά.

«Είναι τραγικό από μία φωτογραφία κάποιοι να βγάζουν συμπεράσματα. Ναι, με τη συγκεκριμένη κοπέλα κάνουμε παρέα, λέγεται Κατερίνα Κουμπή, ήταν αρχισυντάκτριά μου στην έκτακτη εκπομπή που ετοίμασα για το Mega και εργάζεται στο στούντιο ΑΤΑ. Τίποτα από όλα αυτά που αφήνουν να εννοηθεί δεν ισχύει!» είχε δηλώσει ο Αρναούτογλου.

Για τον Σκαρμούτσο είχε επίσης ακουστεί πως είχε σχέση με την ηθοποιό Αφροδίτη Γεωργούση, κάτι που κανείς από τους δύο επιβεβαίωσε ή διέψευσε.

Ο Γιάννης Λουκάκος, από την άλλη, φέρεται να είναι ζευγάρι με υπάλληλο του Mega που επίσης γνώρισε στο Master Chef. Oι κοπέλες των κριτών ήταν μάλιστα κολλητές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, όμως οι δρόμοι τους χώρισαν μετά την κόντρα Λουκάκου-Σκαρμούτσου για το ποιος συνέβαλλε περισσότερο στην επιτυχία του Master Chef.

Τι έγινε ρε παιδιά, τελικά μόνο ο Άκης Πετρετζίκης δεν βρήκε τον έρωτα στο ριάλιτι μαγερικής;

Διαβάστε τη γνωστή κοσμική που πολιορκεί τον Άκη Πετρετζίκη, το παρελθόν του Σκαρμούτσου στον αλκοολισμό και πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο Δούκισσα Νομικού-Χρήστος Χολίδης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.