Αθηνά Οικονομάκου: φιλιά με έγχρωμο, ρατσιστικά σχόλια [video]

Καυτά φιλιά με έγχρωμο νεαρό αντάλλαξε η Αθηνά Οικονομάκου μπροστά σε παπαράτσι, ενώ Λιάγκας-Ουγγαρέζος-Σταμάτη έκαναν ρατσιστικά σχόλια για τη σχέση τους. Δείτε το βίντεο.

Την απάντηση της στο Παναγιώτη Μπουγιούρη έδωσε η Αθηνά Οικονομάκου ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά με νεαρό στο κέντρο Ρέμου-Παπαρίζου.

Ο νέος σύντροφος της 25χρονης Ξένιας, κατα κόσμον Αθηνά Οικονομάκου, ονομάζεται Ροντρίγκο. Οι δυο τους διασκέδασαν στο «Διογένης Studio», όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Έλενα Παπαρίζου, και δεν δίστασαν να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους.

Προκαλεί έκπληξη οτι η Αθηνά Οικονομάκου ήταν τόσο διαχυτική μπροστά σε παπαράτσι, καθώς μέχρι τώρα είχε τηρήσει ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε σχέση με την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, ενώ ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είχε παραδεχτεί πως υπήρξε πολύ ερωτευμένος κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, εκείνη δεν θέλησε ποτέ να κάνει οποιαδήποτε σχετική δήλωση.

Στο Πρωινό mou Ουγγαρέζος-Σταμάτη «αστειεύτηκαν» με τη σχέση Οικονομάκου-Ραούλ και το χρώμα του νεαρού, λέγοντας οτι τα παιδιά τους θα είναι.. «εμπριμέ», «με κιθαρίτσα». Μπράβο βρε, γελάσαμε…

Δείτε βίντεο με φωτογραφίες-σχόλια για καυτά φιλιά Οικονομάκου-Ραούλ:

Ο νέος εραστής της Οικονομάκου, Ραούλ, κάνει καριέρα ως μπάρμαν στο Κολωνάκι. Σημειώνουμε οτι πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό οτι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ξεπερνά την Οικονομάκου με τη βοήθεια της Κύπριας παρουσιάστριας Στέλλας Στυλιανού. Μια ωραία ατμόσφαιρα…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.