Ο καρκίνος του Νίκου Κουρκούλη [video]

Σόκαρε ο Νίκος Κουρκούλης μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Τι καρκίνο είχε ο Νίκος Κουρκούλης και πώς θεραπεύτηκε από θαύμα;

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το θαύμα που βίωσε. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε οτι είχε καρκίνο στο πάγκρεας, μια αρρώστια πολύ δύσκολη από την οποία πέθανε και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Νίκος Κουρκούλης εξομολογήθηκε οτι γλίτωσε από τον καρκίνο μέσα από ένα θαύμα που βίωσε στο Άγιο Όρος.

Ο τραγουδιστής διαγνώστηκε με καρκίνο του παγκρέατος κάτι που αναστάτωσε όλη τη ζωή και κοσμοθεωρία του. Για να αντιμετωπίσει το σοκ αποφάσισε να πάει στο Άγιο Όρος και να απομονωθεί για μερικές μέρες.

Στο καράβι από την Ουρανόπολη για την Αγία Άννα ο Νίκος Κουρκούλης βρέθηκε τυχαία δίπλα σε έναν εξειδικευμένο γιατρό από την Αμερική που χειρουργούσε στο πάγκρεας.

Ο τραγουδιστής έμεινε στο Άγιο Όρος για μια εβδομάδα, έκανε Πάσχα εκεί και γύρισε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει μια μεγάλη έκπληξη. Στις επόμενες εξετάσεις οι γιατροί του είπαν οτι ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί. Έτσι, χωρίς εγχείρηση.

Δείτε βίντεο με τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Νίκου Κουρκούλη για καρκίνο και θαύμα:

Οι γιατροί είπαν οτι πρόκειται για περίπτωση αυτοΐασης. Ο Νίκος Κουρκούλης όμως μιλάει θαύμα και από τότε πιστεύει πολύ στο Θεό. Σε κάθε περίπτωση, η εξιστόρηση του ήταν συγκλονιστική και όλοι οι παριστάμενοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Διαβάστε τον καρκίνο της Γωγώς Μαστροκώστα, τη συγκλονιστική ιστορία με τον καρκίνο της Νανάς Παλαιτσάκη και την περιπέτεια της Χάρις Αλεξίου με τον καρκίνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.