Ποια 20χρονη παίκτρια ριάλιτι “ερωμένη” του Μακρόπουλου

Ποια 20χρονη παίκτρια ριάλιτι φέρεται να είναι ερωμένη του Νίκου Μακρόπουλου και πέτρα σκανδάλου στο επεισοδιακό διαζύγιο του;

Η σύζυγος του Νίκου Μακρόπουλου τον κατηγορεί οτι είχε εξωσυζυγική σχέση με 20χρονη τραγουδίστρια και ζητά κατάσχεση της περιουσίας του, αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ. Ποια είναι η φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου;

Πρόκειται για την όμορφη Γιούλη Τάσσου που γνωρίσαμε από τα Live του X-Factor 3.

Η Γιούλη Τάσσου είναι μια ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια με ταλέντο σε πολλούς τομείς. Η ίδια όπως και ο Νίκος Μακρόπουλος αρνούνται οτι η σχέση τους ήταν η αιτία του διαζυγίου Μακρόπουλου.

Δείτε βίντεο με τη Γιούλη Τάσσου στο X-Factor:

Εκτός όμως από τη Γιούλη Τάσσου, τα λεφτά φαίνεται πως χωρίζουν τον Νίκο Μακρόπουλο και την σύζυγό του έπειτα από 22 χρόνια γάμου. Οι δύο πλευρές θα βρεθούν στα δικαστήρια στα τέλη Ιουνίου.

Η κόντρα του τραγουδιστή με την 45χρονη σύζυγό του φουντώνει μέρα με την μέρα, μετά και τους ισχυρισμούς της τελευταίας πως έχει αποδείξεις για την εξωσυζυγική του σχέση με την Γιούλη Τάσσου.

«Η εν διαστάσει σύζυγος του κυρίου Μακρόπουλου διεκδικεί τα νόμιμα δικαιώματά της που είναι μια διατροφή και αποκτήματα που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους, καθώς και τη λύση του γάμου», δήλωσε η δικηγόρος της 45χρονης.

Σύμφωνα με την ίδια, η εν διαστάσει σύζυγος ζητά μηνιαία διατροφή 3.000 ευρώ και τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του τραγουδιστή που φτάνει τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

«Έχουν αγριέψει οι εποχές… Ο καθένας ζητάει διάφορα», σχολιάζουν πηγές από το περιβάλλον του Νίκου Μακρόπουλου, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά πως είχε ερωτική σχέση με την 20χρονη.

Σύμφωνα με την πλευρά της συζύγου, ο τραγουδιστής παίρνει 10.000 ευρώ νυχτοκάματο και από τις εμφανίσεις του βγάζει κάθε μήνα 100.000 ευρώ, ενώ μαζί απέκτησαν μεγάλη ακίνητη περιουσία.

Μεταξύ των ακινήτων που αποκτήθηκαν κατά τον έγγαμο βίο είναι και ένα εξοχικό, στο οποίο η 45χρονη υποστηρίζει πως ο Νίκος Μακρόπουλος και η Γιούλη Τάσσου «έχτισαν» την ερωτική τους φωλιά.

Διαβάστε πώς φτάσαμε στο διαζύγιο Μακρόπουλου μετά από 22 χρόνια γάμου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.