Απείλησαν τη ζωή του Καπετανίδη μετά το Greek Idol

Αναστάτωση στο Greek Idol, καθώς μετά το τέλος του σόου απείλησαν τη ζωή του Καπετανίδη. Ποιοι απείλησαν το γνωστό σκηνοθέτη;

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό μουσικό ριάλιτι του Alpha. Η αποχώρηση της Ερωφίλης από το Greek Idol μπορεί για κάποιους να ήταν αναμενόμενη ωστόσο προκάλεσε μεγάλο θόρυβο, νεύρα και ένταση στις ομάδες των υποστηρικτών της αλλα και στους συγγενείς της. Στόχος τους ο Καπετανίδης και τα σχόλια του σκηνοθέτη.

Aυτό που συνέβη χθές γύρω στις 00.30 στα παρασκήνια δεν έχει προηγούμενο σε talent show παγκοσμίως. Τι συνέβη σύμφωνα με το Νάσο Γουμενίδη;

Η Ερωφίλη αποχώρησε και η ένταση ήταν ζωγραφισμένη στα μάτια τόσο της ίδιας αλλά και των συγγενών της. Με το που έπεσαν οι τίτλοι τέλους του show, οι κριτές πέρασαν απο τον διάδρομο που χρησιμοποιεί η Ρουλα Κορομηλά για να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες. Δεν υπολόγιζαν όμως ότι στην κεντρική είσοδο των studios παρέμενε μια ομάδα δεκαπέντε ατόμων, συγγενών της Ερωφίλης, οι οποίοι περίμεναν φωνάζοντας τον Κώστα Καπετανίδη.

Κάποια στιγμή συνεργάτες της παραγωγής ενημέρωσαν τον Καπετανίδη ότι δε μπορεί να βγεί έξω καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την σωματική του ακεραιότητα.

Ο Κώστας Καπετανίδης τρομοκρατήθηκε και ζήτησε προστασία. Παρέμεινε στο χώρο για περισσότερη απο μισή ώρα, καθώς ήλπιζε ότι οι συγγενείς της Ερωφίλης θα αποχωρήσουν.

Κάτι τέτοιο όμως δεν γινόταν και αντίθετα τα πνεύματα αγρίευαν κι άλλο με τις βρισιές και τις απειλές για τη ζωή του να διαδέχονται η μία την άλλη.

Κάποια στιγμή, η παραγωγή πρότεινε στον Καπετανίδη να αποχωρήσει απο την πίσω πόρτα του πλατό. Η λύση φαινόταν σωστή, καθώς το σημείο που βρίσκεται το πλατό του Greek Idol είναι στην δυτική πλευρά και η κεντρική είσοδος όπου και βρίσκονται οι συγγενείς της Ερωφίλης στην ανατολική πτέρυγα.

Τελικά, ο Κώστας Καπετανίδης μπήκε σε αυτοκίνητο συνεργάτη του show και χάθηκε σαν κυνηγημένος στους δρόμους του Πικερμίου.

Η ένταση τις τελευταίες μέρες μετά τις ίντριγκες και τα σχόλια των παιδιών είναι μεγάλη. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, απειλήθηκε ακόμη και τσαμπουκάς μεταξύ του Πέτρου Κωστόπουλου και του πατέρα του Γιώργου Ξυλούρη. Αναμένονται εξελίξεις και δηλώσεις.

Διαβάστε ποιοι απείλησαν να σκοτώσουν την Αννίτα Πάνια και το πρόβλημα υγείας της Κορομηλά στο Greek Idol.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.