Ποιος κορυφαίος του ΠΑΣΟΚ διαρρέει “Θα γίνω υπουργός”

Ποιό από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ διαρρέει ότι σίγουρα θα είναι υπουργός στον επόμενο ανασχηματισμό. Από που προκύπτει η βεβαιότητά;

Η Βάσω Παπανδρέου είχε τους προηγούμενους μήνες μια έντονα αντιμνημονιακή ρητορία αφού την είδαμε πολλές φορές σε διαρκείς παρεμβάσεις να εναντιώνεται στις αποφάσεις της κυβέρνησης και στην πολιτική του Μνημονίου. Το όνομά της ακούστηκε ιδιαίτερα το Μάρτιο με τα σενάρια για σαρωτικό ανασχηματισμό που ετοίμαζε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την 25η Μαρτίου.

Εκείνη την περίοδο από τα δημοσιεύματα διέρρεαν οι πληροφορίες που ήθελαν τη Βάσω Παπανδρέου να αξιοποιείται στο οικονομικό επιτελείο, ενώ είχε ακουστεί ακόμα και ότι θα μπορούσε να είχε μπει στην κυβέρνηση αναλαμβάνοντας το κορυφαίο υπουργείο, των Οικονομικών.

Φαίνεται πως η αισιοδοξία της Βάσως Παπανδρέου πηγάζει από κάποια εσωτερική πληροφόρηση αναφορικά με τα σχέδια που έχει ο Γιώργος Παπανδρέου για το σαρωτικό ανασχμηματισμό με τεχνοκράτες.

Διαβάστε για τον ανασχηματισμό συναίνεσης με τεχνοκράτες και ποιο υπουργείο θα αναλάβει ο Παπακωνσταντίνου στον ανασχηματισμό προσωπικοτήτων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.