Σταματίνα Τσιμτσιλή: χλιδάτος γάμος, λιμουζίνα [video]

Με πανάκριβη Ρολς Ρόις έφτασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκκλησία για να παντρευτεί το δικηγόρο Θέμη Σοφό. Δείτε βίντεο από το λαμπερό γάμο Τσιμτσιλή-Σοφού.

Νεόνυμφοι είναι πλέον η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός, οι οποίοι το βράδυ του Σαββάτου (25/06) παντρεύτηκαν στο Κτήμα Νάσιουτζικ.

Εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό, δικηγορικό, αλλά και τηλεοπτικό χώρο έδωσαν το παρόν στην πιο σημαντική στιγμή του ζευγαριού, ο «θυελλώδης» έρωτας του οποίου κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Εντυπωσιακή, λαμπερή και πολύ συγκινημένη, με δαντελένιο νυφικό της Vera Wang και πέπλο στα μαλλιά, η Σταματίνα Τσιτμτσιλή κατέφθασε στην εκκλησία με λευκή Rolls Royce. «Πείτε μου πώς είμαι σαν νύφη γιατί έχω άγχος» δήλωσε, αποκαλύπτοντας όλα τα τρυφερά λόγια του αγαπημένου της, κατά την διάρκεια των προετοιμασιών του γάμου τους.

«Την στιγμή που έφευγα από το σπίτι το μεσημέρι και έβαζα τα πράγματα στο αυτοκίνητο, με σταμάτησε για να μου πει ότι την επόμενη φορά που θα έλθω στο σπίτι μας, θα είμαι η γυναίκα του. Επειδή τις δύο τελευταίες ημέρες, δε, χτυπάνε συνέχεια τα τηλέφωνά μας για ευχές του είπα ότι νιώθω πως έχουμε κάποια γιορτή ή γενέθλια στο σπίτι μας. Εκείνος ξέρετε τι μου είπε; Αγάπη μου έχουμε πράγματι γενέθλια. Ξεκινάει η οικογένειά μας τώρα. Χαίρομαι που θα με δώσει η μητέρα μου, γιατί ο μπαμπάς μου δεν βρίσκεται στην ζωή, δυστυχώς και είμαι πραγματικά πολύ πολύ συγκινημένη», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και ο Θέμης Σοφός, όμως, δεν έκρυψε την χαρά του και την συγκίνησή του για την στιγμή που αφήνει για πάντα την εργένικη ζωή και δημιουργεί οικογένεια. «Είναι η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Η γυναίκα μου είναι συνάδελφός σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Σας εύχομαι να έχετε υγεία, να έχετε όλοι εργασία και να ζήσετε αυτό που ζούμε εμείς σήμερα», δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος, που απάντησε ΚΑΙ για το μπάτσελορ που δεν έκανε. «Μπάτσελορ στα 41; Αυτά είναι για τους πιτσιρικάδες!»

Δείτε βίντεο από το γάμο Σταματίνας Τσιμτσιλή-Θέμη Σοφού:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.